Hvalila se ulogom u „Nemanjićima“, a sada je otkrivena istina o tome

Nada Macura već neko vreme u medijima najavljuje ulogu u seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine“.

Portparolka Hitne pomoći je objavila da će tumačiti ulogu mletačke princeze, i da kao gostujuća glumica za svoj angažman neće biti plaćena.

– Princeza ima puno sličnosti sa mojim licem i likom i to je bilo presudno da me izaberu i trenutno smo u pregovorima. Još nemam konkretnu ponudu. Tek ću da se uputim u lik mletačke princeze. Možda se nešto promeni u poslednjem momentu. Nadam se da će producent koji je osmislio da ja budem princeza ostati istrajan u svojoj nameri. Ponude dobijam stalno, a onda procenim da li je to za mene – rekla je pre Macura nekoliko dana za „Blic“.

Međutim, nakon izjave scenariste Gordana Mihića, stiče se da to što je Nada rekla zapravo nije istina.

– Ne znam odakle je potekla ta priča. Uz sve dužno poštovanje gospođi Macuri, koliko znam, nije planirano da ima ulogu u seriji, a proverio sam i sa direktorom projekta. Ne znam ko je njoj rekao da će igrati princezu – rekao je Mihić, prenose „Vesti online“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nada Macuraserija Nemanjići
Komentari (11)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    S hitno da skrati ove puške jer očigledno od njih ne vidi kako joj se cela Srbija smeje.Gospodja Nado idite lepo u penziju i uživajte u njoj,ne blamirajte se više!

  • ANDREJ

    Mislim da se sa Port parolkoim Hitne Pomoci,nesto ozbiljno desava.Prvo je uobrazila da je ona „Javna licnost“, da stalno dobija ponude za nekakve uloge..pozorisne,filmske Sada je uobrazila da je uloga Princeze u Seriji Nemanjici,pisana bas za nju.Kaze da radi i u nekoj Radio stanici…Mozda bi neko iz njene Maticne kuce gde je zaposlena,trebalo da obavi jedan strucan razgovor sa njim,na tu temu…?

  • Anonimni

    Znaci gospođa doktorka lepo laže. Bruka lekarski poziv!!!!!

  • Anonimni

    Vojko Kada ona kaze: „Od kada sam postala novinar…. pa sada“ i glumica,nista manje nego „lukava Mlecanka“, koja „ponude stalno dobija“… mozda je njeno sledece zanimanje arhitekta… Nije ona kriva za sve to…ja sam pitao one iz RTS da li slusaju sta sve ova zena,umesto zdravstvenog biltena, prica u jutarnjem programu… Nisu odgovorili,i od tada jutarnji program ne gledam…Eto im je, „univerzalci“ su ovoj zemlji potrebni…

  • Anonimni

    Matora STARLETA.. Ako ona bude glumila u Nemanjicima,,jel je neko ocigledno gura u sve moguce Emisije..serije onda je Srbija uzasna zemlja.. Dno Dna

  • Leklerk Rene

    Šteta, sad nema ko da Nemanji kaže da se obuče slojevito.

    • Anonimni

      Hahahaha

  • Anonimni

    kakva drzava takvi i glumci

  • Miron

    Bože, ima li koga da kaže ovoj ženi da je prolupala ?

    • Verica

      Vala bas je prolupala, ko je uopste doticna persona da joj se posvecuje toliko paznje.Daj skinite ju vec jednom sa tv ekrana, dosadila je i Bogu i narodu.

  • Anonimni

    Nije valjda? Pišmanili se kad ih je cela Srbija ismejala…