Ima najbolje obline na svetu, proglašena za najzgodniju – procenite sami (foto)

Na svim društevnim mrežama se danas u svakom trenutku može pronaći veliki broj devojaka koje izgledaju kao iz snova, a te lepotice dolaze iz raznih delova sveta.

https://www.instagram.com/p/B7uMSbun4Ge/

Gotovo sve se slikaju u veoma izazovnim pozama i tako dobivaju veliki broj pratilaca na svojim profilima na društvenim mrežama. Zahvaljujući tome, one imaju lagodan život i dobro zarađuju.

Upravo jedna od tih devojaka je Džo Džo von Sati, koja je jedan od najuspješnijih američkih modela i primer je najboljeg ženskog tela.

Njene fotografije muškarce ostavljaju bez teksta, a ženama zadaju veoma težak zadatak.

Proglašena je za najzgodniju devojku, uz epitet da ima savršene obline.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkaobline
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kome ntatori su očito kratkiše. Tu nema šta da traže kraći od jednog pedlja.

  • Anonimni

    Ja bi to posedovao

  • bambi

    Odvratno. Gledano iz perspektive XVIII veka, ovo bi predstavljalo odraz nekulture i primitivizma. Ne bi me iznenadilo da se pojavi nova moda u XXI veku koja bi izbacivala ljudima seksualnost tako sto se ne bi dupe trcilo vec bi se krenulo na nesto rigorozniju formu u vidu sirenja anusa ili tome slicno.

  • Boki

    ….“koja je jedan od najuspješnijih američkih modela i primer je najboljeg ženskog tela.“ Kao i sve ukupna merila vrednosti amerike, njihove politike itd….sve u G*ZICI…. Uvek bilo i bice: Cime se lud ponosi, toga se pametan stidi.

  • Anonimni

    ovi sto ih postavljaju ovde sa dupetom od dva jutra mora da su od one druge vrste muskaraca 1

  • Anonimni

    Debela. Mozes sapun od nje da pravis.

  • Anonimni

    OVA najzgodnija ?? A,ha,ha,ha, humoristički program.

    • Samo kažem

      Šta je bilo“muškarčići“,uplašili ste se,a?Ova kad do*vati ne pušta,bre,treba tu da se radi,bato,da se riiilja!!!Nije ovo stameno žensko kao one što ih stalno svuda guraju…maaaa,one što su skoro pa providne i liče na neke dečkiće,Bože me prosti.Toliko su vas zaludeli/zna se ko i „kakvi“/sa onim“vešalicama“bez grudi,kuka,gu*e i struka.a koje dnevno pojedu samo dva lista zelene salate i popiju malo vode,da je nekima ovo čeljade čak i odvratno!A da je ima,ima jeee…ne za dve već za četiri ruke,mašala.Eto zašto nestajemo polako.

  • Anonimni

    Kakva Mis Pigi auuuu