U trendu

Ima najbolje obline na svetu, proglašena za najzgodniju – procenite sami (foto)

Na svim društevnim mrežama se danas u svakom trenutku može pronaći veliki broj devojaka koje izgledaju kao iz snova, a te lepotice dolaze iz raznih delova sveta.

Gotovo sve se slikaju u veoma izazovnim pozama i tako dobivaju veliki broj pratilaca na svojim profilima na društvenim mrežama. Zahvaljujući tome, one imaju lagodan život i dobro zarađuju.

Upravo jedna od tih devojaka je Džo Džo von Sati, koja je jedan od najuspješnijih američkih modela i primer je najboljeg ženskog tela.

Njene fotografije muškarce ostavljaju bez teksta, a ženama zadaju veoma težak zadatak.

Proglašena je za najzgodniju devojku, uz epitet da ima savršene obline.

9 komentara
 1. Anonimni

  Kome ntatori su očito kratkiše. Tu nema šta da traže kraći od jednog pedlja.

 2. Anonimni

  Ja bi to posedovao

 3. bambi

  Odvratno. Gledano iz perspektive XVIII veka, ovo bi predstavljalo odraz nekulture i primitivizma. Ne bi me iznenadilo da se pojavi nova moda u XXI veku koja bi izbacivala ljudima seksualnost tako sto se ne bi dupe trcilo vec bi se krenulo na nesto rigorozniju formu u vidu sirenja anusa ili tome slicno.

 4. Boki

  ….“koja je jedan od najuspješnijih američkih modela i primer je najboljeg ženskog tela.“ Kao i sve ukupna merila vrednosti amerike, njihove politike itd….sve u G*ZICI…. Uvek bilo i bice: Cime se lud ponosi, toga se pametan stidi.

 5. Anonimni

  ovi sto ih postavljaju ovde sa dupetom od dva jutra mora da su od one druge vrste muskaraca 1

 6. Anonimni

  Debela. Mozes sapun od nje da pravis.

 7. Anonimni

  OVA najzgodnija ?? A,ha,ha,ha, humoristički program.

  1. Samo kažem

   Šta je bilo“muškarčići“,uplašili ste se,a?Ova kad do*vati ne pušta,bre,treba tu da se radi,bato,da se riiilja!!!Nije ovo stameno žensko kao one što ih stalno svuda guraju…maaaa,one što su skoro pa providne i liče na neke dečkiće,Bože me prosti.Toliko su vas zaludeli/zna se ko i „kakvi“/sa onim“vešalicama“bez grudi,kuka,gu*e i struka.a koje dnevno pojedu samo dva lista zelene salate i popiju malo vode,da je nekima ovo čeljade čak i odvratno!A da je ima,ima jeee…ne za dve već za četiri ruke,mašala.Eto zašto nestajemo polako.

 8. Anonimni

  Kakva Mis Pigi auuuu

Napišite komentar