Jeziv snimak trenutka pucnjave na šetača psa Lejdi Gage (video)

Slavna pevačica Lejdi Gaga trenutno preživljava pravu dramu nakon što su nepoznati počinioci upucali njenog šetača psa i prijatelja Rajana i oteli njena dva francuska buldoga.

Ispred njene vile u Malibuu se u sredu uveče odigrala prava drama, a američki mediji došlo su do snimka.

Kako se vidi na snimku, Lejdi Gagin čuvar je šetao tri njena psa – Aziju, Kojija i Gustava, sve dok se pored njega nije zaustavio automobil iz kojeg su izašla dva razbojnika. Oni su pokušali da otmu pse, a u raspravi sa čuvarom, dva puta su pucali u njega. On je sve vreme vrištao i zapomagao “molim vas, upucan sam, pomoć”.

Napadači su se odvezli sa lica mesta.

Komšinica isprva nije želela da objavi video sigurnosnih kamera, sve dok nije stupila u kontakt sa Lejdi Gagom, koja je izrazila želju da video izađe u javnost kako bi policija pronašla počinioce.

Prema navodima “NBC LA”, njen čuvar je nakon incidenta prevezen u bolnicu, gde je preminuo – iako ta informacija nije potvrđena.

Jedan od Lejdi Gaginih pasa, Azija, uspeo da je pobegne, te ga je policija pronašla u kraju.

Za napadačima se i dalje traga, a Gaga je ponudila nagradu od pola miliona dolara onome ko joj vrati pse.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lady gagaotmicapsisnimak
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Pazite ovo zanimanje. Setac pasa? Je li vi vidite kako funkcionise propali Zapad. Decu prave vestackom oplodnjom da se ne zna donator, radjaju ih surogat majke, cuvaju ih dadilje, skoluju ih u inostranstvu a kucice im cuvaju cuvari kerova? Ako se otkrije voda na Marsu, necu cekati ni minut.