Kao dete je prodavala na pijaci, a sa 20 godina zaradila je 20 miliona (foto)

Proteklih dana jedna od glavnih zvezda Nedelje mode u Parizu bila je ruska manekenka Natalija Vodjanova.

Natalija je, iako u penziji, ponovo prošetala pistom na reviji brenda Balmain, Ipak, u Parizu je pretežno uživala u brojnim revijama iz publike, a posetila je i nekoliko luksuznih pariskih zabava. Tako se u subotu pojavila u luksuznom restoranu u društvu Naomi Kembel.

Životnu priču ove 39-godišnjakinje često nazivaju modernom bajkom, s obzirom na to da je odrastala u teškoj bedi i siromaštvu, okružena nedaćama i bolešću, da bi se u tinejdžerskim godinama njen život iz korena promenio.

Detinjstvo je provela radeći na pijaci, a tamo ju je primetio modni agent, koji ju je uveo u svet mode te joj tokom godina omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo da sanja. Natalija se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 miliona dolara.

Kada je postala jedna od najplaćenijih manekenki sveta, ušla je u svet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Džastina Portmana, s kojim ima i troje dece. Njihov brak potrajao je devet godina, a Džastin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon raskida morao da potraži stručnu pomoć zbog nervnog sloma koji je doživeo zbog razlaza od lepotice.

Natalija je krenula dalje i ubrzo nakon razvoda ponovo je pronašla ljubavnu sreću. Ona se 2011. zaljubila u milijardera Antoana Arnoa, za koga se i udala prošle godine, čije se bogatstvo procenjuje na 84 milijarde dolara.

Uprkos činjenici da ova Ruskinja živi u ogromnom luksuzu, mediji tvrde da je ostala sa obe noge na zemlji i da je skromna i nenametljiva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lepoticamanekenka
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    I zvao se Marko, prezime znamo….Ovaj danas što nas zeki sve redom, isto nosio gajbe piva i zeki nas i dalje…

  • Anonimni

    Nije to nista. Jedan nosio gajbice i 2 godine kasnije zaradio prvu milijardu.