Megan razbesnela Britance onim što je radila u emisiji: „Ovo je ponižavajuće“

Pojavljivanje Megan Markl u emisiji Elen De Dženeris iznenadilo je publiku širom sveta, ali Britance je razbesnilo ono što se događalo u emisiji.

Vojvotkinja Megan je u emisiji pristala je na šalu, pa je zezajući prodavce hrane, pristala da radi brojne neobične stvari. Megan je radila čučnjeve, dodirivala se predmetima po licu da bi u jednom trenutku pila mleko iz flašice za decu.

Te scene su razbesnile dobar deo britanske javnosti, koji smatra da jednoj vojvotkinji ne pristaje takvo ponašanje čak ni u šali. Društvene mreže prepune su komentara o ponašanju supruge princa Harija, a brojni joj zameraju što su napustili Veliku Britaniju, kako su rekli, u potrazi za privatnošću, a sada se stalno pojavljuju na televiziji.

Meganini potezi u emisiji razbesnili su i Pirsa Morgana, koji je u kolumni za Dejli Mejl pozvao kraljicu i parlament da se Megan Markl i princu Hariju oduzmu kraljevske titule.

„Sinoćnji debakl kod Elen razotkrio je želju Megan Markl da bude slavna osoba u rijalitiju sa C-liste, a ne kraljevska žena sa A-liste. Čak bi i neka Kardšijanka smatrala da je štos s uličnim prodavcima ispod nje i da šteti brendu. Bilo je tako nezrelo i sramno“, kritikovao je voditelj i dodao:

„Potpuno je ponižavajuće da se neko iz britanske kraljevske porodice tako ponaša. Ne samo zato što je Megan Markl izgledala smešno već zato što je Britansku monarhiju učinila smešnom.

Već sam to rekao, i ponoviću: kraljica mora da oduzme vojvodi i vojvotkinji od Saseksa njihove kraljevske titule pre nego što njihova drska i pohlepna kampanja uništi sve što je kraljica radila“, zaključuje novinar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Elen de Dzenerismegan markl
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Aleks

    Jenaveve Jolie

  • Nena

    I neka je, ustogljeni Englezi misle da da je mogu kontrolisati ko princezu Dijanu ali ce im ova doci glave.

  • milovan

    Pa nije ona Vojvotkinja. Ona je bivsa glumica i porno zvezda. Udala se za blentu,ali nije ono sto bi trebalo biti. Tko zna u kakvim cetvrtima je odrasla.

  • Americki Alah

    sve je tu jasno, u engleskoj je bila u senci kraljice i Kejt, pa je ubedila smokljana da se presele u ameriku, gde je umislila da je zvezda.