Miroslav Ilić o krizi na estradi: „Dovoljno mi je 3.000 evra da izguram mesec“

Pevač Miroslav Ilić (70) našao se u centru pažnju zbog svoje izjave da mu je za normalan život tokom jednog meseca za „pristojan život“ potrebno skoro 13 prosečnih srpskih penzija.

Kriza je pogodila celu srpsku estradu i muzičari već mesecima ne nastupaju te nemaju skoro nikakve prihode. Govoreći o dubokom jazu na domaćoj estradnoj sceni, teškom stanju jednih i konstantnom hvalisanju drugih, legendarni pevač je izjavio:

– Ne volim da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio – rekao je pevač za Novu.rs i dodao koliko mesečno prosečno novca potroši.

– Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život – dodao je.

Nije dugo trebalo da nakon ove izjave korisnici Tvitera počnu da se šale na račun pevača na društvenim mrežama, te su mu neki poručili da je i njima potrebno toliko, ali nemaju ni približno, dok je druge razbesneo svojom izjavom o novcu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Miroslav Ilić
Komentari (11)
Dodaj komentar
  • bambi

    Dovoljna je jedna rec. Sutanovac.

  • Umorni kosač

    Zbog Miroslavljevih potreba i stila života država je imala razumevanja i dodelila mu onomad nacionalnu penziju. I onda se čovek pita kako je Vučić došao na vlast…

  • Anonimni

    a ovdje… koje vrijednosti

  • Anonimni

    Kupiš ovo… kupiš ono…. pa ti malo ostane hahah

  • Nena

    Pa sta, sve je skupo, ja od prilike potrosim tu negde, nekad i vise, nekad manje ali ne zavisim od srpske plate.

  • Snežana

    Tako to biva kad se opanak popapuči….

  • Vule

    Od ovek bio materijalista i retko težak čovek.

  • batamrca

    radio zaradio porez nije platio, skromnost mu je vrlina

  • Anonimni

    Hahaha… neko sa toliko izgura godinu a njemu za mese. Pritom i deca mu odrasla i nezavisna.

  • zoran

    Radio je, zaradio, verovatno ima i ušteđevine…njemu ne treba dati…možda ga pitati da li je uredno plaćao poreze i sve uredno prijavljivao…99.99 % sam siguran da nije.

  • MILOS

    Mislim da izjava Miroslava Ilica,da mu je za „normalan“ zivot potrebno 3.OOO evra,predstavlja gaf jednog neskolovanog coveka.Pa zar vrhunski lekari hirurzi,zive sa platom od mozda manjom od 1.OOO evra,a njemu „geniju“ treba 3.OOO evra. Eto jos jednog dokaza,da su kod nas izvrnuti parametri vrednosti.Izjava koju je javno dao,zasluzuje prezir kako radnika,tako i visokih intelektualaca…