Najnoviji brak joj trajao samo 12 dana, sad poslala snažnu poruku svim ženama

Zvezda serije „Čuvari plaže“ Pamela Anderson udala se pre 12 dana za filmskog producenta Džona Pitersa i glumici je ovo peti brak. Kako deluje, ne cvetaju joj ruže, a strani mediji navode kako se već razvela, prenosi Blic.

Pamela i Džon venčali su se 20. januara u tajnosti, a u braku su izdržali svega 12 dana.

Pamela se oglasila na Tviteru i ostavila poruku za sve žene.

– Ne postoji knjiga sa pravilima koja definiše kako snažne žene treba da izgledaju. Nekima je to njihov otpor, nekima omiljeni jarko crveni karmin, nekima uspeh na poslu iz snova, a nekima samo mirno bitisanje. Zato, sve vi snažne žene tamo, ne dozvolite svetu da definiše kako snažnost izgleda, jer snažnost izgleda baš kao VI – poručila je Pamela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pamela andersonrazvod
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Morate da shvatite da se danas devojke udaju samo da bi dolazile do para. Muzevi ih ne zanimaju jer se osecaju najmocnije ako stalno treba da zavode sve imucnije i imucnije tj. da se neradom penju sve vise i vise. Osim toga, deca ih takodje ne iteresuju. Eventualno koriste decu samo da bi dolazile do alimentacijionih zarada koje shvataju kao novac za sebe. Decu vec sa godinu i po cusnu u jaslice, pa vrtic, pa boravak u skoli, pa dadilje, pa baba i deda itd. Ceo ovaj poremecen sistem vrednosti i stvaranje parazita u obliku starleta, sponzorusa, ajfonki, influenserki, blogerki, kolumnki, roleki, kerovki, modelsica, pevaljki, i svih ostalih parazitskih izmisljenih zvanja ide u pravcu unistavanje porodice, braka, dece. Prostitucija, alkoholizam i narkomanija se trenutno nalaze na vrhuncu. Primera radi stvari su postale toliko ozbiljne da se cak u pojedinim zemljama, npr. Kolumbija, odavno odomacio termin narkodemokratija, tj. sistem uredjenja drzave baziran na proizvodnji narkotika i propratnim kockanjem, prostitucijom i kriminalom. Pogledajte npr u Evropi kakvo su zariste napravili na Balkanu ili Avganistan, Menhetn,…