Najstariji unuk kraljice Elizabete snimio reklamu za mleko (video)

Duže od tri decenije pažnja javnosti usmerena je na prinčeve Vilijama i Harija, pa se shodno tome često zaboravlja da su oni tek dvoje od ukupno osmoro unučadi kraljice Elizabete II.

I dok cijeli svet trese groznica zvana ‘Megan i Hari’, kraljičin najstariji unuk Piter Filips (42), sin njene ćerke Ane i kapatana Marka Filipsa, pojavio se u kineskoj reklami za mleko.

Piter u reklami pozira s čašom mleka, a u pozadini se nalazi kuća koja neodoljivo podseća na Longlit u Viltširu.

Reklama je izazvala veliku pažnju javnosti. Jedni pišu da Piter iskorišćava svoj kraljevski status kako bi ‘uvećao račun’, drugi komentarišu da jedva čekaju da probaju ‘kraljevsko’ mleko. 

https://twitter.com/idkwiadthgis/status/1218936964965195777

Pre 12 godina Piter je oženio Kanađanku Otum Keli, a fotografije s venčanja ekskluzivno su prodali za jedan svetski portal. Upoznali su se 2006. godine na automobilskim trkama u Montrealu. Na početku nije znala da je reč o članu kraljevske porodice, otkrila je tek kada ga je videla na televiziji na svečanosti na britanskom dvoru.

Piter nikada nije ima kraljevsku titulu, navodno jer njegova majka, princeza Ana nikada nije želela, te zbog toga ima slobodu da se pojavljuje u reklamama i lično podržava određene proizvode i kompanije, dok tu mogućnost članovi kraljevske porodice sa titulom nemaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kraljica Elizabeta IIreklamaunuk
Komentari (0)
Dodaj komentar