Našu slavnu glumicu Tito iznervirao tokom predstave: „Dobacivao mi je kao seljak“

Naša proslavljena glumica Jelisaveta Seka Sablić otkrila je nedavno kako je tokom predstave iz takta izveo nekadašnji predsednik SFRJ Josip Broz Tito.

– Bilo je to početkom šezdesetih, ja sam još bila student. Dolazili smo jedan po jedan ispred Tita i Jovanke i onda bi odrađivali svoje tačke. Neki su nešto pevali, a ja sam recitovala. On mi se stalno ubacivao u tačku, valjda je tako mislio da učestvuje. Strašno mi je to bilo, kasnije mi se to događalo po provincijskim pozorištima, ali šokiralo me da se jedan Tito tako ponaša – rekla je zvezda filma „Maratonci trče počasni krug“ za Kurir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Josip Broz TitoSeka Sablić
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Faraonn

    …o titu , trebali bi pisati i govoriti Oni, koji su bili mu savremenici ili danas,-Neoptereceni…

  • ANDREJ

    Ukoliko se govori o coveku,koji je rekao da se zove Josip Broz (ni on nije bio siguran),Onda se mora uzeti u obzir, da je i on sam bio veliki glumac.Covek je umro u 88 godini,a toliko je upravo imao i glumackog staza.To,sto je malo ucestvovao u recitaciji sa pomenutom glumicom,to je bas simpaticno.Ako je mogao da glumi 4O godina „marsala“ isto toliko „komunistu“,pa sta je to,sto je hteo malo da pomogne mladoj neiskusnoj studentici glume, u jednoj naivnoj recitaciji.Drugarica ,Sablic mnogo se nesto od kako je u penziji,prozlila.Nadajmo se,da ce se pokaajati,da ce otici u u „kucu cveca“ i zamoliti „cvevisnjeg“,da joj oprosti na ovom huljenju njegove velicine.!!!

  • vikendica

    *Ajde smotaj još jednu,znaš ti to,pa na posle reci-šta je posle bilo!

  • bambi

    Seko, sram da te bude. Nisi ti prva koja profitira u ovo vreme preko Tita. Da je Tito hteo, ne bi ti bila glumica ni jedan jedini dan. Vidim i Eva na slican nacin sakuplja poene. Prestanite vise to da radite. Tito nije vodio ovu zemlju kako je on hteo vec kako je zahtevao istok i zapad u ono vreme.

  • Alex

    Sram ga bilo.

  • Mića

    Nije mogao da odoli ovakvoj ribi, ha, ha, ha… Ova žena što je starija, sve je bolesnija i iskompleksiranija, a nekada je bila kul lik.

  • Darlinka

    Malo malo pa pročitam ili čujem da je nekoj javnoj ličnosti, mislim na starije, Tito rekao ovo, Tito rekao ono, ponašao se ovako, ponašao se onako… Muka mi je više. Što to onda nisu javno rekli??!! Malo sutra. Utrkivali su se ko će biti taj koga će taj isti „nekulturni, neobrazovani“ Tito da gleda ili čiji će gosti da budu.