Predstavnica Albanije na Evroviziji pokazala dvoglavog orla (video)

Predstavnica Albanije na Pesmi Evrovizije, pevačica iz Tirane Jonida Malići, pred izlazak predstavnice Srbije Nevene Božović na binu, pokazala je dvoglavog orla.

Na sinoć održanom finalu Pesme Evrovizije, pobedu je odnela Holandija, dok je srpska predstavnica Nevena Božović zauzela 17. mesto.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Albanijadvoglavi oraopesma evrovizije
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • smdj.

    Samo vi (hrvati)sebe nazivate kulturnim,gde ste je to stekli valjda praveci logore za decu, starce i zene i ubijajuci iste. Kazite mi sem nemaca ko je jos radio to u svetu (stim sto su nemci u odnosu na vas bili humanitarci, oni su se cak zgrozavali sta sve radite). Tu ljagu ne mozete sprati dok ste zivi.Toliko ste visoko podigli lestvicu za zlocine da ste tu na prvom mestu bezbedni vekovima.A gledajte kako je kad vi nekog nazovete zlocincem,da nije zalosno bilo bi smesno.Jos jednu stvar ne mozete da shvatite ,ato je da svako mora da plati svoje zlocine kad tad ,pa i vi ,ne mozete pobeci od toga nazivajuci drugog da je zlocinac.

  • Bambi

    Ljudi, posto je ocigledno sta su radili u drugom svetskom ratu i s obzirom da je bespredmetno natezati se vise sa njima, predlazem da se izmedju Srbije i NDH napravi zid kao izmedju SAD i Meksika i da zavrsimo vise sa njima. Al pazite, ni litar mleka da im vise ne damo ni kilogram brasna.

    • Gorrn

      Obojca ste budale. Proučite na vikipediji šta je „divide et impera“, a onda probajte da shvatite da se svađate samo zato što to odgovara nekom strancu (nemcu, amerikancu, svejedno) jer tako lakše vlada balkanom i otvara svoje prodavnice i zapošljava jeftinu radnu snagu. Srbi i Hrvati (i Muslimani a i Bugari i Makedonci) imaju potpuno iste gene, odnosno bolje reći razlike između Srba i Hrvata u proseku su su skoro nikakve, veće su razlike unutar samih Srba i samih Hrvata zavisno od regije (zagorci i dalmatinci, vojvođani i južni srbi).

  • Strahinja

    Očigledno je da mržnju ko seje nema ljubavi u sebi. Većina ljudi tamo je pokatiličena jer se stidi i odriče svog korena!

  • Pusi ga Ante

    U pravu si. Hrvati su bas takvi kako ih opisujes😂😂. A pogotovo Genocidni.

  • Ante Pavelic

    Jedina zemlja koja se ne stidi pokazad simbole svoje drzave samo za pohvalu opet genocidnom narodu nesto smeta primitivci srpdki bili i ostali i toliko EU ulaze u vas da se na kulturnom planu uzdizete ali nazalost debili ostaju debili.