Princ Hari je imao kratku aferu s ovom lepoticom nakon što je upoznao Megan (foto)

Ljubav princa Harija i Megan Markl nije bila na prvi pogled, bar sudeći po pisanju britanskih medija. Hari nije bio očaran sadašnjom suprugom koliko je tvrdio, već je zaveo Saru En Maklin, koju je upoznao posle Megan na jednoj zabavi.

List Miror navodi da je princ manekenku obasipao porukama nakon što su se upoznali, ali to nikada nije javno priznao.

– Na samom početku veze s Megan Markl, Hari je odlučio da ode na sastanak sa manekenkom Sarom En. Sreli su se na jednoj privatnoj zabavi, pitao je za broj telefona i počeo da joj šalje poruke i imali su kratku avanturu – izjavio je izvor blizak kraljevskoj porodici, a prijateljica Meklinove je izjavila da su jako bili zainteresovani jedno za drugo. Međutim, ubrzo su shvatili da su previše različiti.

Sara je bila zaštitino lice Burberija, a pozirala je i za naslovne strane Voga i Harpre’s Bazara, a ostvarila je uspešnu karijeru kao nutricionistkinja. Magazin Rake je 2017. proglasio za ženu godine.

Princ Hari i Megan upoznali su se na preko zajedničke prijateljice na sastanku na slepo, a službeno su počeli da se zabavljaju u junu 2016. godine. U javnosti su se prvi put pojavili 2017., a samo dva meseca kasnije objavili su veridbu. Prošle godine u maju su se venčali, a ove godine maju su postali roditelji dečaka Arčija Harisona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

megan marklprinc Hari
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Je li moze jedan feljton sa Harijevim deckicima. Prosto, javnost bi malo da razbije razbibrigu.