Skandal: Glumicu opet pretukao dečko (foto)

Glumicu Hejden Penetijer ponovo je pretukao njen dečko Brajan Hikerson.

Brajan (31) je na Dan zaljubljenih nasrnuo na svoju devojku i kolegincu Hejden Penetijer (30).

Policija je uhapsila Brajana odmah nakon prijave da je izvršio porodično nasilje nakon što ga je Hejden optužila da ju je udario u lice.

Brajana je Hejden izbacila iz kuće, a njene komšije su obavestile policiju kad su videle glumca u dvorištu.

„Ubio je boga u meni“, vikala je glumica u trenutku kada je došla policija. Brajan je glasno vikao da „ne želi da bude optužen za neka s*anja“, ali nije rekao da li je udario Hejden.

Prema rečima policije, glumica je u trenutku hapšenja Brajana imala crveno i natečeno lice.

Ovo je inače drugi put da je Brajan izvršio fizičko nasilje nad svojom devojkom. On je pre samo devet meseci pijan napao Hejden, pa je nakon toga uhapšen.

Glumici zameraju to što se, ubrzo nakon svađe i prvog fizičkog napada, vratila Brajanu, iako je on bio nasilan prema njoj, kao i što nije svedočila protiv njega.

Nakon ovog skandala izgubila je starateljstvo nad petogodišnjom ćerkom Kajom, koju je dobila sa ukrajinskim profesionalnim bokserom Vladimirom Kličkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumica
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • bambi

    Moja bivsa supruga je samu sebe udarala pa je zvala policiju. Ideja je bila da policija dodje i da me odvede u stanicu tj. u zatvor a nakon toga da se u moj stan useli njen ljubavnik i cela porodica. Vristala je iz sve snage dok komsiluk nije prizvao policiju. Na zalost, sve sam snimao kamerom. Nije odgovarala za podmetanje nasilja a inace je to krivicno delo. Inace ovaj trik sa porodicnim nasiljem je pravno formalizovan od pre dve godine u Srbiji tako da sve mlade devojke sa opseznim predavanjem starijih raspustenica i sponzorusa po kaficima i diskotekama, vrlo brzo shvataju da mogu koristeci trudnocu tj. dece da dodju do alimentacionih para ali i sa zeljama otimanja stana ili kuce od bivseg. Na zalost, sve nase sudije u 99% slucajeva decu dodeljuju majkama cak je preporuka (ne)radnika Centara za socijalni rad a moraju da slusaju nadlezno ministarstvo zbog otkaza da se deca dodeljuju majkama cak i kada su alkoholicarke, prostitutke ili narkomanke. Zrtve su nasa deca, mladim mamicama se ispunjavaju svi hirovi a ocevi se u Srbiji tretiraju bezmalo kao stoka.

    • Anonimni

      Zato se ti zoveš Bambi. Da si Vuk, e to bi već bilo nešto.

      • bambi

        Ich sprahe deutsche! Anonimni, tj. Anonimka, uvek sam korak ispred tebe!

    • Anonimni

      Ona pametna vrištala i udarala samu sebe dok si je ti, jadan i naivan, snimao… Hoće to.

      • bambi

        E vidis, Anonimka, ulovio si se i ti kao ona. Pa moze jedanput, dvaput, ali treci put nece moci. Jedanput kazu lazem nemas dokaza, drugi put kazu lazem nemas dokaza, epa treci put evo dokaza. Lija, lija, pa dolija.