Slavna pevačica hrabro prihvatila svoj najveći strah: Da, to je moj celulit (foto)

Slavna pevačica Demi Lovato već neko vreme suočava se sa kritikama javnosti na račun svog izgleda i želeći da pokaže da je spremna da se suoči sa svojim najvećim strahom, odlučila je da hrabro pokaže kako zaista izgleda.

objavivši fotografiju u bikiniju na kojoj se vide sve njezine takozvane nesavršenosti.

Slavna 27-godišnja pevačica objavila je fotografiju na kojoj pozira i bikiniju, koju nije obradila u fotošopu i na kojoj se vide njene male nesavršenosti.

– Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotografija mene u bikiniju. I znate šta, to je celulit. Bukvalno sam toliko umorna od omalovažavanja svog tela, uređivanja fotografija (da, druge fotografije u bikinijima bile su uređene – mrzela sam što to radim, ali to je istina) da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu biti autentična pre nego da pokušavam da ispunjavam nečije tuđe standarde. Pa, eto me, bez srama, bez straha i ponosna što posedujem telo koje je kroz puno toga prošlo i koje će nastaviti da me oduševljava kada jednog dana, nadam se, rodim“, napisala je između ostalog Demi u podužem statusu na Instagramu.

Podršku su joj iskazale brojne zvezde poput plus-size manekenke Ešli Grejam, glumica Džene Devan, Džejmi Li Kertis i Ešli Grin, a preko 6 i po miliona obožavalaca pevačice dalo je lajk.

Demi se u prošlosti borila s poremećajima u ishrani, depresijom i samopovređivanjem, a završila je u bolnici zbog predoziranja. Danas koristi svoj uticaj i svoje iskustvo kako bi putem društvenih mreža edukovala svoje obožavoce i pratioce o mentalnom zdravlju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

celulitDemi Lovato
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nije to strah vec kompleksi

  • Adolf

    „posedujem telo koje je kroz puno toga prošlo“ Tako mlada a tako izmučena,jadna, cccccc….Depresija,droga,sve se to može izbeći ako je osoba normalna i čista u glavi.A ova očigledno nije.I onda sad ona kao edukuje nekoga o mentalnom zdravlju.Čudna li je ta bolesna Amerika,čisto sumnjam da je tamo ostalo još normalnih ljudi. Umesto tih „edukovanja“ bolje bi joj bilo da se malo pozabavi sportom pa da skine taj višak sa sebe pa će biti manje potrebe za fotošopiranjem.Ili neka dođe kod nas na neko vreme da radi za minimalac,smršaće munjevitom brzinom.