Slavna pevačica hrabro prihvatila svoj najveći strah: Da, to je moj celulit (foto)

Slavna pevačica Demi Lovato već neko vreme suočava se sa kritikama javnosti na račun svog izgleda i želeći da pokaže da je spremna da se suoči sa svojim najvećim strahom, odlučila je da hrabro pokaže kako zaista izgleda.

objavivši fotografiju u bikiniju na kojoj se vide sve njezine takozvane nesavršenosti.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Slavna 27-godišnja pevačica objavila je fotografiju na kojoj pozira i bikiniju, koju nije obradila u fotošopu i na kojoj se vide njene male nesavršenosti.

– Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotografija mene u bikiniju. I znate šta, to je celulit. Bukvalno sam toliko umorna od omalovažavanja svog tela, uređivanja fotografija (da, druge fotografije u bikinijima bile su uređene – mrzela sam što to radim, ali to je istina) da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu biti autentična pre nego da pokušavam da ispunjavam nečije tuđe standarde. Pa, eto me, bez srama, bez straha i ponosna što posedujem telo koje je kroz puno toga prošlo i koje će nastaviti da me oduševljava kada jednog dana, nadam se, rodim“, napisala je između ostalog Demi u podužem statusu na Instagramu.

Podršku su joj iskazale brojne zvezde poput plus-size manekenke Ešli Grejam, glumica Džene Devan, Džejmi Li Kertis i Ešli Grin, a preko 6 i po miliona obožavalaca pevačice dalo je lajk.

Demi se u prošlosti borila s poremećajima u ishrani, depresijom i samopovređivanjem, a završila je u bolnici zbog predoziranja. Danas koristi svoj uticaj i svoje iskustvo kako bi putem društvenih mreža edukovala svoje obožavoce i pratioce o mentalnom zdravlju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.