U trendu

Slavna pevačica hrabro prihvatila svoj najveći strah: Da, to je moj celulit (foto)

Slavna pevačica Demi Lovato već neko vreme suočava se sa kritikama javnosti na račun svog izgleda i želeći da pokaže da je spremna da se suoči sa svojim najvećim strahom, odlučila je da hrabro pokaže kako zaista izgleda.

objavivši fotografiju u bikiniju na kojoj se vide sve njezine takozvane nesavršenosti.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Slavna 27-godišnja pevačica objavila je fotografiju na kojoj pozira i bikiniju, koju nije obradila u fotošopu i na kojoj se vide njene male nesavršenosti.

– Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotografija mene u bikiniju. I znate šta, to je celulit. Bukvalno sam toliko umorna od omalovažavanja svog tela, uređivanja fotografija (da, druge fotografije u bikinijima bile su uređene – mrzela sam što to radim, ali to je istina) da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu biti autentična pre nego da pokušavam da ispunjavam nečije tuđe standarde. Pa, eto me, bez srama, bez straha i ponosna što posedujem telo koje je kroz puno toga prošlo i koje će nastaviti da me oduševljava kada jednog dana, nadam se, rodim“, napisala je između ostalog Demi u podužem statusu na Instagramu.

Podršku su joj iskazale brojne zvezde poput plus-size manekenke Ešli Grejam, glumica Džene Devan, Džejmi Li Kertis i Ešli Grin, a preko 6 i po miliona obožavalaca pevačice dalo je lajk.

Demi se u prošlosti borila s poremećajima u ishrani, depresijom i samopovređivanjem, a završila je u bolnici zbog predoziranja. Danas koristi svoj uticaj i svoje iskustvo kako bi putem društvenih mreža edukovala svoje obožavoce i pratioce o mentalnom zdravlju.

2 komentara
  1. Anonimni

    Nije to strah vec kompleksi

  2. Adolf

    „posedujem telo koje je kroz puno toga prošlo“ Tako mlada a tako izmučena,jadna, cccccc….Depresija,droga,sve se to može izbeći ako je osoba normalna i čista u glavi.A ova očigledno nije.I onda sad ona kao edukuje nekoga o mentalnom zdravlju.Čudna li je ta bolesna Amerika,čisto sumnjam da je tamo ostalo još normalnih ljudi. Umesto tih „edukovanja“ bolje bi joj bilo da se malo pozabavi sportom pa da skine taj višak sa sebe pa će biti manje potrebe za fotošopiranjem.Ili neka dođe kod nas na neko vreme da radi za minimalac,smršaće munjevitom brzinom.

Napišite komentar