Svaka im čast: Ana i Švajni odabrali za sina IME koje OBOŽAVAJU i Srbi i Nemci!

Uprkos tome što nijednog trenutka nisu zvanično potvrdili da čekaju prinovu, bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger već su odabrali ime za još nerođenog sina.

Očekuje se da će se Ana poroditi sredinom februara a za sada je prvi favorit za ime – Stefan.

Interesantno je da je ovo ime veoma popularno kako u Srbiji tako i u Nemačkoj, a ako se Bastijan bude pitao, vrlo je moguće da će zvati Marko.

U igri su bila još dva imena – Aleksandar i Luka, ali Stefan i Marko su ipak za sada „nedostižni“ favoriti, prenosi Kurir.

Ukoliko se bivša srpska teniserka bude na kraju jedina pitala, ona i Švajni imaće malog – Stefana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ana IvanovićBastijan Švajnštajger
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    U poslednje vreme je nastala prava inflacija i muskih i zenskih imena,koje novo peceni roditelji,daju deci kada se rode. Postala je prava moda,da se shodno pravoj nacionalistickoj histeriji,deci daju imena mitskih srpskih srednjevekovnih heroja. Vec je postalo otrcano i dosadno,stalno cuti kako je neko dete dobilo to vec toliko eksploatisano ime:Stefan.Posle Stefana,drugo najbrojnije ime je“Nemanja.Zatim ide Aleksa,MIlos,Uros…itd.Sve starovremska imena,koja se uklapaju u nacion,koji je porastao do neba.Najpopularnije zensko ime za bebu devojcicu,danas je :Tara. Svaka druga zenska beba je Tara !!! Pa gde su ona nas adivna imena druga,kojih ima na stotine.Gde je prelepo ime Branko. ( Radicevic je svoje krsteno ime,promenio,i uzeo,kako je sam govorio,najlepse Srpsko ime Branko).Ima more lepih muskih i zenskih imena,ali sve se svelo na ta tri cetiri,Stefa,Nemanja,Uros, Dusan i…kraj.Zensko,kao sto rekosmo,samo Tara i …kraj..Bas je sve postalo jednolicno i dosadno sa tim imenima.Roditeljima je masta totalno presusila.!!!

  • Anonimni

    STEFAN JE MNOGO MOCNO IME……

  • Anonimni

    Marko!

  • Anonimni

    Marko, Marko i samo Marko! Marko!!!!!!!!!!!!! Marko. Najlepse ime na svetu! Marko!

  • Anonimni

    Good on you, great ! Good luck. It is a good choice.

  • mmm

    znači Stefan

    • Anonimni

      Štefan