U trendu

Svaka im čast: Ana i Švajni odabrali za sina IME koje OBOŽAVAJU i Srbi i Nemci!

Uprkos tome što nijednog trenutka nisu zvanično potvrdili da čekaju prinovu, bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger već su odabrali ime za još nerođenog sina.

Očekuje se da će se Ana poroditi sredinom februara a za sada je prvi favorit za ime – Stefan.

Interesantno je da je ovo ime veoma popularno kako u Srbiji tako i u Nemačkoj, a ako se Bastijan bude pitao, vrlo je moguće da će zvati Marko.

U igri su bila još dva imena – Aleksandar i Luka, ali Stefan i Marko su ipak za sada „nedostižni“ favoriti, prenosi Kurir.

Ukoliko se bivša srpska teniserka bude na kraju jedina pitala, ona i Švajni imaće malog – Stefana.

7 komentara
 1. ANDREJ

  U poslednje vreme je nastala prava inflacija i muskih i zenskih imena,koje novo peceni roditelji,daju deci kada se rode. Postala je prava moda,da se shodno pravoj nacionalistickoj histeriji,deci daju imena mitskih srpskih srednjevekovnih heroja. Vec je postalo otrcano i dosadno,stalno cuti kako je neko dete dobilo to vec toliko eksploatisano ime:Stefan.Posle Stefana,drugo najbrojnije ime je“Nemanja.Zatim ide Aleksa,MIlos,Uros…itd.Sve starovremska imena,koja se uklapaju u nacion,koji je porastao do neba.Najpopularnije zensko ime za bebu devojcicu,danas je :Tara. Svaka druga zenska beba je Tara !!! Pa gde su ona nas adivna imena druga,kojih ima na stotine.Gde je prelepo ime Branko. ( Radicevic je svoje krsteno ime,promenio,i uzeo,kako je sam govorio,najlepse Srpsko ime Branko).Ima more lepih muskih i zenskih imena,ali sve se svelo na ta tri cetiri,Stefa,Nemanja,Uros, Dusan i…kraj.Zensko,kao sto rekosmo,samo Tara i …kraj..Bas je sve postalo jednolicno i dosadno sa tim imenima.Roditeljima je masta totalno presusila.!!!

 2. Anonimni

  STEFAN JE MNOGO MOCNO IME……

 3. Anonimni

  Marko!

 4. Anonimni

  Marko, Marko i samo Marko! Marko!!!!!!!!!!!!! Marko. Najlepse ime na svetu! Marko!

 5. Anonimni

  Good on you, great ! Good luck. It is a good choice.

 6. mmm

  znači Stefan

  1. Anonimni

   Štefan

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike