Tori podivljala, porodica zvala policiju: Zvezda serije „Beverli Hils“ doživela nervni slom

Tori Speling doživela je juče nervni slom jer je mislila da joj neko provaljuje u kuće. Zvala je najpre policiju da prijavi provalu, a u drugom pozivu je objasnila da se zbunila.

Međutim, policija je ubrzo ponovo odgovorila na poziv iz kuće 44-godišnje zvezde „Beverli hilsa“ i tamo se zadržala nekoliko sati. Strani mediji prenose da je glumica u četvrtak ujutru doživela slom živaca.

Speligova je dan ranije sama zvala 911, tvrdeći da joj neko provaljuje u kuću. Međutim, u idućem pozivu rekla je da se ‘zabunila’ i da se njen suprug Din MekDermot vratio kući. Posle ovih poziva je izašla je u provod sa rijaliti zvezdom Corin Olimpios.

Tori je 2013. pred kamerama spašavala brak sa suprugom, nakon što joj je on priznao da je prevario. U rijalitiju ‘Tori & Dean: Inn Love’, bivša glumica rekla je da je brak spasila zbog svoje dece. U martu prošle godine rodila je peto dete, dečaka Boa.

– On je prvo dete koje smo odgajali uz ljubav i komunikaciju – izjavila je Tori, koja uz Boa ima i decu Lijama (10), Stelu (9), Hati (6) i Fina (5). Sa Dinom je u braku od 2006.godine, a par je nedavno rekao da žele ‘barem’ još jedno dete

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nervni slomTori Speling
Komentari (0)
Dodaj komentar