Nećete verovati kako je slavni glumac izvređao britanskog premijera (foto)

Popularni britanski glumac Hju Grant oštro je kritikovao i čak vređao britanskog premijera Borisa Džonsona zbog njegove odluke da suspenduje britanski parlament

On na Tviteru nije štedeo reči kada je kritikovao Džonsona, koga je nazavao „prekomerno promovisanom gumenom patkom za kupanje“

„Nećeš se zaj…ti sa budućnošću moje dece. Nećeš uništiti slobode za koje se moj deda borio i koje je branio u dva svetska rata. Ođ…i, ti prekomerno promovisana gumena patkice za kupanje. Britanija je revoltirana zbog tebe i tvoje male bande masturbirajućih funkcionera“, napisao je glumac na Tviteru. Tvit Hjua Granta izazvao je brojna reagovanja.

„Hju Grant. Najbolji premijer koga nikada nismo imali“, prokomentarisao je jedan korisnik Tvitera.

Pored velikog broja pozitivnih komentara, mogli su se naći i negativni.

Jedan korisnik napisao da su se i njegovi preci borili u ratovima, ali ne za Evropu kojom rukovodi „mafija sa sedištem u Briselu“.

Britanska kraljica Elizabeta Druga odobrila je sredu plan Džonsona da suspenduje rad parlamenta na mesec dana, čime se poslanicima skraćuje vreme da blokiraju Bregzit bez sporazuma.

Kritičari i opozicija to vide kao protivustavan potez i pokušaj državnog udara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

britanski premijerglumacvredjanje
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Mirsad, Sarajevo

    Ništa nije slučajno. Dana 7. maja 2017.godine, ugledni britanski časopis „Guardian“, objavio je članak (preuzet od drugog britanskog časopisa „Observer“), u kojem se jasno vidi kompletna shema ko je sve i kako umiješan u „Brexit“, od „Cambridge Analytica“, preko Facebooka-a, do Borisa Džonsona i njegove „brexit“ bratije. Ono što je izuzetno važno, a što niko i ne spominje, jeste da su i „brexit“ i dovođenje Trampa na vlast u Americi, organizovali isti ljudi – vlasnici američkih firmi koje proizvode naružanje – ili kako ih još nazivaju vojno-industrijskog kompleksa. Među kompanijama koje su dobile novac za pomenute kampanje, nalazi se i član upravnog odbora „Facebook-a“, tako da Zuckembergovo prenemaganje, kako je tobože iznenađen da su „pokradeni“ lični podaci o preko 90 miliona članova „Facebook-a“, zvuči cinično i prevarantski. Sve kreće kada Robert Mercer kupuje firmu SCL Elections (koja je bila poznata u svijetu po svojim prljavim poslovima dovođenja na vlast koga god hoćete u recimo afričkim državama, kao i psihološko-propagandnim projektima, koje je radila i za potrebe vlade V. Britanije i drugih), preimenuje je u „Cambridge Analyica“ i kreće u lov na podatke o korisnicima „Facebook-a“ (između ostalog). U istom projektu pojavljuje se i druga firma pod imenom „Palantir“, čiji je vlasnik i osnivač Peter Thiel, milijarder suosnivač eBay i PayPal-a, koja se bavi „iskopavanjem“ podataka i čije usluge koriste američka i britanska vlada (NSA i GCHQ). Kompletna operacija je uvezana – sve što se događa u SAD i V. Britaniji, ili Rusiji i SAD, sve je uvezano. Kompletan članak možete naći na:

  • AA

    i sad gde je tu ta demokratska kultura i tolerancija??? grant ima pravo na svoje misljenje a boris nema? Eto gde prestaju granice te uljudne tolerancije

  • Anonimni

    Da li se izlazak VB iz EU ,BREGZIT,jedino moze postici suspendovanjem parlamenta ,kojim se postize sprecavanje izglasavanja sporazuma koji vecina parlamenta podrzava ,znaci ponistavanje BREGZITA?Sta je problem Grantu kod premijera ,to sto je nasao dobar nacin da VB izvede iz EU bez obzira na nacin ili sto VB izlazi iz EU BEZ OBZIRA NA POSLEDICE KOJE SLEDE JER SE NISU PRILAGODILE ,hipoteticki,nastupajucim ekonomsko ,politickim turbulencijama.

  • Micko

    ŠTO NAPADAJU NJEGA ?? KRALJICA MU ODOBRILA, ON JE SAMO PION U ŠAHOVSKOJ IGRI MOĆNIKA.

  • milovan

    Verovatno je Dzonson u pravu.Cim ga toliko napadaju oni koji imaju mnogo para.