Žizel Bundšen (40) otkrila tajnu svoje mladolikosti (foto)

„Lepota dolazi iznutra“ ili … ?

Jedna od najuspešnijih manekenki Žizel Bundšen u svojoj 40. godini i dalje izgleda mladoliko, ali za to su zaslužne rutine kojih se pridržava kako bi negovala svoj izgled.

Ona je otkrila kako sve ove godine uspeva da zadrži blistav ten i negovanu kožu, te joj šminka nije ni potrebna.

– Nikad ne bih otišla u krevet sa šminkom. To je pravilo kojeg se oduvek držim. Ma koliko god da sam pospana ili sam imala naporan dan, ne odlazim u krevet bez da temeljno očistim lice. Zbog posla sam morala da nosim puno šminke i jedva sam čekala da dođem kući i spavam sa očišćenim licem – rekla je ona.

Kad je u pitanju šminka, Žizel je od svoje majke naučila kako je manje više.

– Svako treba da se drži onoga što mu odgovara i što mu daje samopouzdanje. Vremenom sam počela da shvatam šta znači izreka da lepota dolazi iznutra – rekla je Žizel i dodala da joj starenje ne predstavlja problem kao nekim ženama:

– Starenje je prirodan proces i neodvojiv je deo našeg života. Vrlo je izazovno i to je nešto što trebamo prigriliti jer prolazimo kroz različite faze u životu. Osim toga, sa starenjem postajemo zadovoljniji sami sobom, učimo nove stvare i stičemo dragocena iskustva – kaže brazilska lepotica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Žizel Bundšen
Komentari (0)
Dodaj komentar