Bil Kozbi glumi da je bolestan, želi da izbegne kaznu

Nedavno je počelo suđenje američkom komičaru Bilu Kozbiju (79) za tri slučaja napada i silovanja, a kako bi se javnost sažalila, Kozbi, tvrde američki mediji, glumi da je potpuno slep.

Za drogiranje i potom silovanje optužilo ga je više od pedeset žena, koje tvrde da ih je Kozbi sedamdesetih pozivao u kuću, stavljao im drogu u piće i onda ih silovao.

Iako je od 2008., kad je prvi put optužen, negirao sve optužbe, pre pola godine priznao je kako je tada često koristio određene opijate kako bi omogućio devojkama da se ‘opuste pre seksa’. Pravda se time da je deo tih opijata bio legalan sedamdesetih.

Na sudu će se suočiti sa tri žene, čiji slučajevi još nisu zastareli. Na slobodi je jer je garantovao da zbog starosti neće pobeći iz zemlje, i platio je kauciju.

Pravi se da je slep kako bi privukao sažaljenje javnosti jer zna da je za njega igra završena. Glumi i tražićemo medicinsko veštačenje – kaže advokat žena koje su ga optužile za napad i silovanje. Preti mu doživotni zatvor.

Komičarevi advokati su u oktobru tvrdili da je Kozbi slep, pa je u nemogućnosti da prepozna žene koja ga tuže za zlostavljanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bil Kozbisudjenje
Komentari (0)
Dodaj komentar