Blogerka tražila besplatan smeštaj u hotelu, sada joj stižu pretnje smrću (video)

Video blogerka Eli Darbi otkrila je da je dobila pretnje smrću i želje da dobije rak nakon što je objavljeno da je od vlasnika jednog hotela u Dabinu tražila besplatan smeštaj u zamenu za promociju na društvenim mrežama.

Pol Stenson, vlasnik hotela Šarlevil, je razotkrio blogerku u javnosti, objavivši anonimni mejl koji je dobio od Darbijeve. Ova blogerka ima 87.000 You Tube pretplatnika i 76.000 pratilaca na Instagramu i od vlasnika je tražila besplatan smeštaj tokom vikenda za Dan zaljubljenih i predložila mu moguću dalju saradnju. Ali je Stenson odbio njen predlog i na Fejsbuku objavio da je ‘potrebno imati mnogo m***a da pošaljete ovakav mejl, ali ne mnogo samopoštovanja i dostojanstva’.

https://www.youtube.com/watch?v=RaL1wi7RqGk

Blogerka je ovim potezom izazvala bes javnosti, i otkirla je da je bila maltretirana na društvenim mrežama, a zbog svih pretnji koje je dobila u protekloj nedelji, snimila je video i postavila ga na You Tube, u kome, između ostalog kaže:

– Smatram da ova situacija nije trebalo da toliko eskalira, naročito u to da dobijam pretnje smrću i želje da dobijem rak. Zbog toga sam isključila komentare i ovde i na Instagramu. –

Darbijeva je dodala na kraju da želi samo da se ovo što pre zaboravi, i da se više neće oglašavati povodom ovog slučaja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blogerkapretnje smrćuvideo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Da li je blogerka isto sto i starleta, sponzorusa ili ti prostitutka? Da li medju uglednim ljudima u svetu, da li medju humanistima, ili dobrociniteljima ima blogera? Da li su blogeri paraziti drustva koga radni ljudi na planeti moraju da izdrzavaju?