Čuli buku iz podruma pa se šokirali kada su videli ko je nezvani gost (video)

Kada je čula glasne i neobične zvuke iz podruma, jedna porodica iz Kalifornije nije pomislila da u njihovoj kući, osim njih, živi još neko. Ali nakon što su pregledali prostorije shvatili su da im se u kuću uselio ogroman medved.

„Opet je to doba godine. Medvedi traže jazbine s lakim pristupom ispod domova. Juče je ovaj zgodni veliki momak pronađen ispod ove kuće, a njeni ukućani su ga čuli kako ‘preuređuje’ po podrumu. Dali smo mu do znanja da mora da se preseli negde dalje jer je prouzrokovao malu štetu tokom micanja po podrumu. Bilo mu je potrebno neko vreme da se složi s našim zahtevom, ali na kraju je ispuzao napolje i otišao“, napisali su na Fejsbuk stranici Bear League.

Porodica je pretpostavila da se ušuljao tamo jer su nepažnjom ostavili otvoren prozor podruma, a radi sopstvene bezbednosti odmah su pozvali Bear League, volontersku organizaciju koja se bavi ovakvim situacijama, prenosi Index.

Iako je neobično videti medu u svom domu, ovakvi prizori i nisu neko iznenađenje u tom kraju jer medvedi u ovo vreme kreću s pronalaskom tople jazbine za zimski san

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kućamedvedporodica
Komentari (0)
Dodaj komentar