Dečak (12) se posvađao s roditeljima, ukrao karticu i otišao na drugi kontinent (video)

Jedan 12-godišnjak iz Sidneja nije želeo da prihvati odbijanje roditelja da idu na odmor na Bali i rešio je da stvar uzme u svoje ruke i potpuno sam ode na odmor o kojem mnogi sanjaju.

Posle žučne rasprave sa majkom, mladi Dru je ukrao roditeljima kreditnu karticu i umesto u školu, otišao na odmor u Indoneziju.

Svoj plan je vrlo jednostavno sproveo u delo. U tajnosti je spakovao sve stvari potrebne za odmor, pomoću kreditne kartice platio kartu za Denpasar (usput je pronašao koja aviokompanija dopušta 12-godišnjacima da putuju bez pratnje), rezervisao sobu na Baliju i na odlasku poručio roditeljima: – Idem u školu. Ćao!

Umesto u školski autobus, dečak je seo na voz koji ga je odveo na sidnejski aerodrom. Izbegao je pultove za check-in, prijavio se online, a jedini susret sa nekim radnikom aerodroma i obezbeđenjem imao je u Pertu gde je presedao. Gospođu na aerodromu je zanimalo samo da li zaista ima 12 godina.

– Pokazao sam im samo pasoš i školsku knjižicu kako bi im dokazao da sam u srednjoj školi – rekao je dečak za Current Affair, dodavši da je odlučio da leti preko Perta ‘jer je bilo povoljno’.

– Osećao sam se sjajno. Oduvek sam želio da odem u jednu takvu avanturu.

Kad je došao na Bali, Dru se prijavio u All Seasons hotel rekavši zaposlenima na recepciji da čeka sestru koja ‘samo što nije stigla’

I dok se Dru na Baliju vozio skuterom i ispijao pivo na plaži, u njegovom porodičnom domu zavladala je opšta panika. Njegovoj majci su iz škole javili da se dečak nije pojavio na nastavi i automatski je počela drama koja je trajala puna četiri dana. Kada je policija konačno saznala gde se dečak nalazi, majka je sela u avion i zaputila se na Bali kako bi ga vratila kući.

– On jednostavno mrzi reč ‘ne’. Šokirana sam, skoro sam pala u nesvest kada sam čula gde se nalazi – rekla je majka i u programu uživio izrazila nezadovoljstvo radom radnika obezbeđenja i zaposlenih na aerodromu.

– Možete reći da sam ja loša majka, ali svi zanemaruju pitanje kako je moguće da jedan klinac bez većih problema odleti nekoliko hiljada kilometara dalje.

Mladi Dru ni u jednom trenutku nije pokazao kajanje zbog avanture života, pa mu čak nije zasmetala ni kazna koja ga je sačekala po povratku kući.

– Ne sme izlaziti napolje do daljeg. To će trajati jako, jako dugo… Pa ukrao mi je sav novac – izjavila je majka ovog lukavog dečaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

baliroditeljisvađatinejdzer
Komentari (0)
Dodaj komentar