Decu joj čuva bivši muž: Gvinet Paltrou putuje sa dečkom po Evropi (Foto)

Prvo su se odmarali u Meksiku, pa su posetili austrijske Alpe, a onda su skoknuli do Francuske. Dok je Gvinet Paltrou (43) iz prvog reda gledala Šanelovu reviju na Pariškoj nedelji mode, Breda Falčuka (44) nije bilo ni blizu.

Glumica i producent serija ‘Glee’ i ‘Američka horor priča’ zaljubili su se još krajem 2014., ali dugo su tvrdili da su samo prijatelji. Par u javnosti ne želi da se pojavljuje zajedno, a njihove jedine zajedničke fotografije su one koje su sami objavili na društvenim mrežama.

Paltrou i Falčuk su još pre nekoliko dana uživali u Austriji. Bred je, kako bi zadivio devojku, unajmio helikopter i poveo je na vožnju iznad Alpa. Glumica je pokazala svoju divlju stranu kada se pojavila na automobilskim trkama, a kasnije se pohvalila kako je bila na večeri sa Arnoldom Švarcenegerom (68), njegovim sinom Patrikom (22) i glumcem Džejsonom Stejtamom (48).

Gvinetina deca nisu bila ni na jednom od putovanja. Kćerka Epl (11) i sin Mouzes (9) ostali su sa ocem Krisom Martinom (38). Glumica i pevač benda „Coldplay“ službeno su se rastali tek prošle godine, a Paltrou je tada već bila u vezi sa godinu dana starijim Falčukom. Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima isključivo zbog dece.

– Ima dana kada se mrzimo i ne možemo da se gledamo, ali svesni smo da moramo da se saberemo i barem da glumimo da se volimo, jer klinci ne smeju da pate zbog naših nesuglasica – rekla je Paltrou o bivšem mužu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bred FalčukevropaKris Martingvinet paltrou
Komentari (0)
Dodaj komentar