Dosadili mu televizori

Zvanični predstavnici policije tvrde da je jedan čovek razbio čak 29 televizora u tržnom centru u gradu Lilburnu, u američkoj državi Džordžija! Hajde da vidimo šta se zapravo dogodilo.
Policija iz Džordžije kaže da je 23 godine star mladić iznenada zgrabio palicu za bejzbol, i to dok se nalazio u čuvenoj prodavnici "Walmart", i razbio čak 29 modernih televizora s ravnim ekranom.
Mladić po imenu Vesli Strelis brzo je uhapšen i optužen za čak 29 krivičnih dela nanošenja štete, izveštavaju lokalne novinske kuće. Svedoci koji su prisustvovali ovom neverovatnom događaju ispričali su policiji da je Vesli Strelis zgrabio metalnu palicu za bejzbol s police sa sportskom opremom, došao do dela prodavnice u kome su se nalazili elektični uređaji, a onda uništio televizore – i to svih 29! I to onih s ravnim ekranom.
Predstavnici policije navode da je vrednost razbijenih televizora procenjena na preko 22.000 dolara. Takođe, dodaju da oni ne znaju da li je Vesli Strelis angažovao advokata koji će ga braniti pred sudom zbog ovog incidenta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hapšenjeimovinaincidentkrivično delopalica za bejzbolpolicijaprocenaprodavnicaravni ekranirazbitištetatelevizori
Komentari (0)
Dodaj komentar