Duh u kafani: Snimak zbog kog Englezi veruju u čudne posetioce (video)

Duh koji ne voli žene uselio se u kafanu u engleskom gradu Sanderlendu, tvrde zaposleni u pabu „Viktorija gardens“ pošto se pojavio snimak crne senke koja ruši čašu piva.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa sigurnosne kamere ove kafane na kom se vidi crna senka u blizini stola za kojim niko ne sedi, ali na njemu stoji čaša piva. Ubrzo čaša piva odleće na pod, iako nikog nema u blizini.

Kada se snimak raširio mrežama, pabu su se javili brojni „medijumi“ i „istraživači nepoznatog“ kako bi rešili probleme kafane, čija menadžerka Helen Medison tvrdi da su duhovi i ranije pravili probleme, piše „Sanderlend eho“.

„Imali smo puno priča o duhovima u ovoj zgradi, od razbijanja čaša, preko pomeranja stolica do jezivih osećaja nekih gostiju. Međutim, ovo je prvi put da su kamere zabeležile tako nešto. Pored stola na kom je bila čaša piva nije bilo nikog, a ona je odjednom odletela“, kazala je Medison.

Zbog toga je ovu kafanu posetila Suzan Džil, koja se predstavlja kao „medijum“, kako bi se pozabavila pitanjem duha.

Kako je ona navela, za poslednji incident odgovoran je jedan od dva duha koji obitavaju u zgradi. Jedan je smešten u podrumu paba i ne voli žene, a drugi u potkrovlju i voli tišinu, pa je on sumnjiviji, jer ruši čaše kada je bučno u kafani.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

duhkafana
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Adolf

    Mnogo se nešto drma ta sigurnosna kamera.Sve ovo smrdi na običnu nameštaljku.