Eksperimentom u svojoj kadi izazvao haos, začepio ceo kanalizacioni sistem u bloku (video)

Francuski Jutjuber Kiril Šrajner pravio je u kadi mali eksperiment. U kadu, WC šolju i umivaonik ubacio je orbiz kuglice koje u dodiru s vodom rastu. Snimao je ceo proces, a oseh na licu s početka eksperimenta, brzo je nestao.

Kuglice su ‘magično’ narasle 150 puta više nego što su bile kad nisi u dodiru s vodom i došlo je do katastrofe. Kuglice su se počele da rastu i prelivaju se iz kade, a Kiril je odlučio da pusti vodu u WC šolju i tako ih se reši, ali nije uspeo.

Kad je shvatio da je ‘zeznuo’ stvar panično je pokušao da se reši kuglica. Napravio je još veću glupost, uzeo usisavač i pokušao da usisa sve kuglice u kupatilu. Usisavač se počeo dimiti. Probao je i da sipa so u odvod, ni to nije pomoglo.

Snimio je kako je celo dvorište puno kuglica i tvrdio da je primio poziv gradskog veća u kojem policija traži počinitelja. Kaže da su kuglice blokirale celi odvodni sistem u njegovom blok zgrada, ali iz grada su javili da to nije istina. Kažu kako su cevi privatne i nije moguće da je blokirao celi blok.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kanalizacioni sistemkuglice
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Koji retard