Goli vozač

Američki policajci objavili su da je pijani vozač automobila koga su uhvatili bio ni manje ni više nego – go!
Policajci iz grada Ajova, iz istoimene američke države, navode da su uspeli da uhvate pijanog vozača automobila koji je udario u saobraćajni znak na ulici. U tome im je pomogla odeća ovog prestupnika, bolje rečeno, njeno nepostojanje.
Iz policije dalje navode da je jedan svedok celog ovog incidenta rekao policajcima koji su se pojavili na mestu događaja da je video golog čoveka kako vozi svoj automobil s parkinga ispred tržnog centra, a potom i kako udara u saobraćajni znak.
Policajci su brzo uspeli da pronađu oštećeni automobil za koji se sumnja da je učestvovao u ovom incidentu. Vozač je pobegao, ali policajci kažu da su kasnije uspeli da ga pronađu, još uvek bez odeće na sebi, i to u blizini stana njegovog komšije.
Zvanični predstavnici vlasti kasnije su naveli da je 20 godina star mladić imao u sebi 189 procenata alkohola u krvi nakon merenja, što je čak dvostruko više od dozvoljenog nivoa. Policajci dodaju da je svedok ovog incidenta iz tržnog centra uspeo da identifikuje golog čoveka kao vozača automobila koji je oborio saobraćajni znak na ulici.
U svakom slučaju, razlozi za ovakvo ponašanje ovog mladića nisu otkriveni znatiželjnim predstavnicima medija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ajovaalkoholautomobilgolotinjamedijipobećipolicijasaobraćajni prekršajsaobraćajni znaksvedoktržni centarudaritiuhvatitivozac
Komentari (0)
Dodaj komentar