Hotel fantazija

U Fantasyland hotelu u Edmontonu u Kanadi obezbediće vam jedinstveno, zabavno i nezaboravno iskustvo. Izaberite sobu.
Odsednite kao holivudska zvezda. U ovoj sobi nalazi se staza slavnih i glamurozni džakuzi u crnom mermeru. Ako ste u ovoj sobi, obavezno ostanite u krevetu do podne, dok vam ne serviraju branč, jer – vi ste zvezda!
U rimskoj sobi ponašajte se poput Rimljana. U njoj ste pravi imperator i osvajač. Sedite opušteno u svom kraljevskom, crvenom, okruglom, ogromnom krevetu. Neka vas razmaze doneseći vam hranu i vino u sobu. Potom možete da grickate grožđe u svom džakuziju, okruženi mermernim stubovima i elegantnom lepotom. Kao pravi rimski bog!
Pobegnite u raj u polinežanskoj sobi. Ovde možete da se otisnete na put u ratnom katamaranu. Noć je tiha i mirna, vazduh je topao, i sve je moguće u raju. Kada se probudite, naći ćete se okruženi tropskom prirodom. I ovde vam je na raspolaganju džakuzi okružen vulkanskim kamenjem, koji puni vodopad.
Krenite na safari u afričkoj sobi. Ovde ste sa svojom porodicom u lovu na dobru zabavu. Posle dana provedenog u igri ostaje vam da se relaksirate u džakuziju pod vodopadom i odete u krevet kao kraljica džungle.
Kako je živeti na putu otkrićete u sobi kamiona. Nikada ne znate gde će vas odvesti novi dan. Imate slobodu da uradite šta god želite. A kada želite da spavate, samo pristanite pored puta i namestite krevet u kamionu. Ujutru se relaksirajte u džakuziju, a onda ponovo na put.
Sada smo u kočiji. Gotovo možete čuti topot konja po kamenim putevima dok se relaksirate u viktorijanskoj kočiji. Izaberite kud želite da idete. A uveče se vratite u svoju kočiju, odmorite se u džakuziju i krenite na spavanje.
Otkrijte magiju u arapskoj sobi. Možete se odmoriti na ogromnom krevetu, dok pustinjski vetar nežno duva u zavese. Uživajte u svojoj arapskoj oazi.
U sobi kanadske železnice možete osetiti kretanje voza dok ležite u krevetu kupea spavaćih kola. Zamišljate kako putujete do neke fantastične destinacije pune avantura i zabave.
Uživajte u najhladnijoj sobi u gradu u iglou. Dok ledeni vetar zavija napolju, u vašoj iglo sobi biće vam toplo. Posle napornog dana, tople vode vašeg džakuzija pružiće vam savršeno opuštanje. Onda možete da utonete u san i sanjate arktičke avanture.
Opustite se u vodenoj sobi! Možete se odmarati u džakuziju uz mehuriće dok gledate plažu vodenog parka. Nakon toga ostaje vam samo da uzmete peškir i odete i sami na plažu. Nakon dana provedenog u surfovanju, vratite se na svoju plažu u sobi i odmorite se na ogromnom krevetu.
Otvorite vrata sobe Divljeg zapada. Jedino što možete da kažete je „Yee-Haw!“. I ova soba ima džakuzi u kome se možete odmoriti nakon dana provedenog u zabavi.
Prvenstvo je počelo u sportskoj sobi. Sada ljubitelji sporta mogu da se odmore posle naporne igre. Mogu da uživaju gledajući sportske vesti s udobnih stolica na stadijumima. A potom da se odmore u džakuziju pre druge utakmice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fantazijahoteliputovanjazabava
Komentari (0)
Dodaj komentar