Incident u avionu: Spustila naslon sedišta, reakcija putnika iza urnebesna (video)

Incident je počeo tako što je Wendi Williams prvo spustila naslon sedišta prema putniku iza sebe, a on je zamolio da se uspravi, jer je upravo ručao. Ona se uspravila, a kada je putnik završio s obrokom, ona ga je opet spustila.

– U tom trenutku je počeo da gura naslon od sebe i neprestano lupa šakom. Počela sam ga snimati i pozvala sam stjuardesu – napisala je na Twitteru.

Putnik je sve žešće počeo udarati u naslon, a Williams je napisala da ga je devet puta udario vrlo snažno.

– Evo velikog seronje! Bio je ljut jer sam spustila sedište  i udario je oko 9 puta – jako, a tad sam počela snimati pa se počeo ponašati ovako – napisala je u opisu videa.

Ali stjuardesa nije imala ‘sluha’ za njenu pritužbu i stala je na stranu putnika koji je sedeo iza nje, i rekla da je njemu iza tesno.

Njen video je izazvao podeljene reakcije na društvenim mrežama. Jedni su kritikovali putnika što se tako ponašao, a drugi nju i okrivili je da je previše nagnula naslon i da se to naprosto ne radi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionincidentnaslonsedište
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    NIJE TACNO samo onoliko koliko ne smeta putniku pozsdi-AMIN!

  • Anonimni

    Kao neko ko relativno često leti, na avionima koji nisu predviđeni za duge letove, pa je prostor između sedišta mali, spuštanje naslona ne smeta samo ako to urade svi. U protivnom smeta… u svakom pogledu. Isto kao što smeta kad ti neko otpozadi bezosećajno odbija bubrege – nisi ti kriv što onaj iza tebe ima duge noge a nije hteo da plati sedište gde za te noge ima dovoljno prostora. Kao što nisi ti kriv kad mama ne može da kontroliše svoje dete koje ti se otpozadi penje na glavu, zasipa te grickalicama, sokićima i inim delicijama. No nažalost, to nam je što nam je, primorani smo da trpimo. Ako neko ima problema s kičmom, onda doplati za pravo da izabere sedište, pa sedne u poslednji red, gde nikome neće smetati to što se pružio. Rešenje obično postoji, samo što ne možeš očekivati da svi oko tebe imaju razumevanja za tvoje potrebe i da nimalo ne haju za sopstvene. Možda se onaj iza tebe guši od tvog laka za kosu, parfema, dezodoransa, umilnog mirisa nakupljenog od prošle subote kad si se okupao… ko zna.

  • Anonimni

    Pitajte svaku stjuardesu i reci ce vam, da je pravo svakog putnika da spusti sediste koliko god hoce ili moze… Za zamenu mesta postoji 10 sedista koja nemaju ispred sedista ili imaju razmaknute parcele sedista ispred sebe.. Stjuardesa treba da ponudi promenu mesta putniku koji je dugacak, kao sto sam i ja dugacak, i desavalo mi se ovo na letovima. Ali to rade stjuardese koje znaju svoj posao…Tako da bi upozorenje dobio na zalost ovaj dugajlija…