Ispovest Amerikanke iz harema: Stajala sam U REDU za seks i kokain sa šeikom, a radila sam i OVO! (foto)

Do sada smo uglavnom po „zašećerenim“ filmovima gledali avanture devojaka sa Zapada u haremima Bliskog Istoka pa i nismo mogli da imamo pravi uvid u to šta se iza zaključanih vrata soba stvarno dešava.

Džil Dod (58), Amerikanka koja je danas uspešna dizajnerka i umetnica, kao i majka troje dece, bila je deo jednog harema u 21. godini života.

Ona je 24 sata dnevno bila na raspolaganju šeiku Adnanu Kašogiju, poznatom trgovcu oružjem koga je upoznala na jednoj žurci u Kanu.

Šeiku se toliko dopala da se on isekao iste večeri po ruci i sopstvenom krvlju napisao joj je „volim te“, što je njoj bilo jako slatko!

https://www.instagram.com/p/BaiYWLLDl6V/?taken-by=jill_dodd

U trenutku kada su se upoznali šeik je već bio oženjen i imao je petoro dece, ali je imao pravo na 12 žena „za zadovoljstvo“ pored njegove zakonite supruge.

„Došla sam brzo u Saudijsku Arabiju kod njega u harem. Nikad sebe nisam smatrala kur…m i i dalje to ne mislim. Živela sam u pravom luksuzu. Pre braka potpisali smo ugovor. U njemu je pisalo da dobrovoljno pristajem na to da me šeik poseduje na 5 godina a da će mi zauzvrat dati sve što želim. Potpisala sam i narednih godina smo išli po zabavama, na večere sa političarima, članovima kraljevskih porodica. Tokom tih večera često sam imala priliku da viđam drogu. Kokain smo koristili iz zabave, onako rekreativno. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu. Bila sam zaljubljena u šeika“, ispričala je Džil Dod za čuvenu emisiju „60 minuta“.

Ona priznaje da se nikada nije kajala zbog nekoliko godina provedenih „u vlasništvu“ šeika.

„Posle 7 godina u haremu rešila sam da ga napustim i vratim se u SAD. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo divno. Udala sam se, rodila troje dece i pokrenula brend ‘Roksi’ od kojeg danas zarađujem“, rekla je Džil.

Detalje iz harema i života sa šeikom opisala je u knjizi „Cena ljubavi: Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi“ koju je objavila ove godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džil dodseik
Komentari (0)
Dodaj komentar