Kako je zec postao heroj

Evo priče o tome kako je jedan zec spasao sigurne smrti jedan bračni par iz kuće zahvaćene požarom. Ova neverovatna priča dogodila se u gradu Melburn u Australiji. Da vidimo šta je uradio taj zec i zašto je zaslužio epitet heroja.
Zec, kućni ljubimac, najzaslužniji je za to što je spasao svoje vlasnike iz razbuktalog požara koji je zahvatio njihovu kuću i brzo se širio.
Porodični kućni ljubimac jednostavnog imena Zec zagrebao je svojim kandžicama na vrata spavaće sobe ovog bračnog para, što ih je probudilo, rekao je Mik Svift, komandir gradske vatrogasne brigade.
Vlasnik, čiji identitet nije poznat javnosti, otkrio je vatru u stražnjoj sobi i video da se dim brzo širi kroz kuću. Ali, zahvaljujući svom kućnom ljubimcu zecu, bračni par je brzo reagovao i uspeo da pobegne iz zapaljene kuće bez ikakvih povreda. Na svu sreću, i zec heroj je spasen i prošao je bez ikakvih telesnih povreda.
"Zec je spasao bračni par od povreda", izjavio je Mik Svift. Bila je to udarna vest tog dana na lokalnim televizijama i u novinama.
Plamen je prouzrokovao znatnu materijalnu štetu na kući pre nego što su vatrogasci uspeli da ugase požar. Sve u svemu, sve se dobro završilo, zahvaljujući Zecu. Zbog ovog herojskog gesta sigurno je zaslužio makar dodatnu porciju šargarepe.
Zato, ako imate zeca za kućnog ljubimca, nemojte da vam smeta njegovo grebanje na vrata. Ko zna kada će vam to dobro doći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

australijaherojpozarzabavazec
Komentari (0)
Dodaj komentar