Kolinda „ukrala“ Mundijal: Ceo svet priča o dodeli pehara (foto)

Kakva je bila predsednica Hrvatske nakon finala? Da je bila veoma emotivna i uzbuđena možete uočiti i na slikama. Došla je na teren držeći se za ruke sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, a onda je počela da grli igrače. Svakako je bila u centru pažnje kada su se delile medalje. Kiša joj nije mogla ništa. Stajala je u dresu i grlila sve fudbalere, sudije i članove stručnog štaba obe reprezentacije. Izljubila je čak i pehar.

Na Tviteru je ona postala veoma popularna, a ovo su neki zanimljivi komentari:

„Kapa dole hrvatskoj predsednici. Nikad nisam video da neko tako grli baš svakog ko je učestvovao u finalu. Svetski lideri treba da naučie kako se ova dama smeje od srca čak i kad gubi“, „Pobednica je hrvatska predsednica. Dres, kiša, plače, uništena frizura, a nju baš briga“…

Iako Hrvatska nije pobedila, ovo je ipak njen veliki uspeh i to treba proslaviti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kolinda
Komentari (11)
Dodaj komentar
  • nik

    kolinda dala dalicu na znanje…..

  • miki

    narocito je cvrsto zagrlila trenera dalica….

    • zagrli me,zarli me

      i sapuce mu, zagrli me oko vrata, oluja se dize…..

  • bambi

    Ajde vise smucili ste se ljudima stom Kolindom? I posle kazete da svet cacka nas.

  • pop

    ako se nevaram vucic je predsednik srbije, pa pisite o njemu,, a hrvati nek pisu sta oce o njenom putesestviju u rusiju..

    • Anonimni

      tako je, ona ih samo grlila, a nas predsednik bi im dao i 10 miliona evara..to je velika zrtva koju bi nas predsednik podneo, jer znamo da nam je zemlja u velikoj krizi..treba da smo ponosni na svog pozrvtvovanog predsednika!!!

  • FILIP

    Gospodja Kolinda Grabar – Kitarovic uprkos mnogim zlobnim i primitivnim komentarima,ponela se kao prava dama,kao narodna Predsednica,kojoj je uspeh svoje zemlje,na prvom mestu.Njeno ponasanje na zavrsetku Mundijala,moze samo da posluzi za ugled,svim ostalim predsednicima drzava.Ona je nastupila vrlo emotivno,vrlo iskreno,i sto je narocito vazno istaci,sa svim ucesnicima vrlo prijateljski i drugarski.Njen odnos prema Novaku,posle osvajanja prvog mesta na Vimbldonu,potpuno je zasenio u pozitivnom smislu,negativne neprijateljske clanke,u pojedinim beogradskim listovima,a akonto neverovatnog uspeha hvatskih nogometasa,na Mundijalu u rusiji.Mi moramo jos da ucimo,sta je „fer plej“ i kako se prima sopstveni poraz,a cene tudji uspesi u sportu.

  • Anonimni

    … a, jel izabrala najtvrđi, pošto je zagrljajem pokušavala da oseti nešto tvrdo?

    • zoran

      TI si pravi baja..malo nevaspitan.

  • Anonimni

    Pojedini pokušavaju da omalovaže uspeh Hrvatske reprezentacije polazeći sa pozicije nacionalizma, zahvaljujući kojem i lepo žive na račun naroda. U odnosu na naš fudbal Hrvatska je daleko ispred pa i ako sam Srbin čestitam Hrvatskoj reprezentaciji i potpuno razumem emotivni nastup Predsednice Kolinde.

  • Anonimni

    Možda se nacirkala, ali bila je simpatična, mora se priznati