Kris Martin: Preživljavao sam pakao, prijatelji su se brinuli za moje zdravlje

Američka glumica Gvinet Paltrou bila je ljubav života britanskog pevača i frontmena grupe Coldplay, Krisa Martina, a njihov razvod slavni zavodnik nije preboleo ni godinu dana nakon prekida. U svom prvom velikom intervjuu nakon ovog teškog perioda, Martin je priznao da je čitavu godinu bio u depresiji, zbog čega su mu se prijatelji bojali za njegov život.

„Možete tome pristupiti agresivno i samo celo vreme kriviti sebe, ili možete počistiti nered iza sebe. Trebala mi je čitava godina da prihvatim razvod i izvučem se iz depresije“, rekao je Kris, koji je sa slavnom glumicom u braku proveo 10 godina. Iako poslednje dve godine ne žive zajedno, razvod još nije finalizovan, a par i dalje provodi godišnje odmore zajedno zbog svoje dece.

„I dalje se često budim tužan i mislim na nju, ali sada znam kako da se nosim sa tim. Ne gledam na razvod tako kako ta reč zvuči. Jednostavno sretnete neku osobu, provedete deo svog vremena sa njom i nastavite dalje, tako ja to vidim“, objasnio je Kris.

Martin i Paltrou imaju dvoje dece, 11-godišnju Epl i 9-godišnjeg Mouzesa.

Krisovi prijatelji su priznali da su dugo bili zabrinuti za njegovo zdravlje, pa čak i život – toliko je depresija uzela maha.

„Svi smo bili u strahu za njega, bend, prijatelji i porodica. Kada neko ostane sam i dotakne dno, ako ste pravi prijatelj primetićete to i zabrinuti se da se ne dogodi najgore. Neko vreme sam ga redovno zvao i proveravao da li je dobro i da li je usamljen. Drago mi je da je napokon bolje“, rekao je Martinov prijatelj Fil Harvi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kris Martingvinet paltrou
Komentari (0)
Dodaj komentar