Ljubav preko interneta

Evo kako američki eksperti za on line dating, to jest upoznavanje ljudi preko interneta, savetuju šta muškarci ne bi trebalo da rade u takvim prilikama.
1. Ne pitajte je koliko je teška niti koje su njene mere. To je kao da ste rekli da samo želite da spavate s njom i da nemate želje da je upoznate bolje, jer će baš to pomisliti ako je to pitate.
2. Nemojte joj slati mejlove sedam puta dnevno, pitajući je zašto nije odgovorila na onaj prvi. Žene dobijaju mnogo više mejlova od muškaraca, zato treba da budete strpljivi. Umesto da joj dosađujete, opustite se i budite uvereni da će vam odgovoriti.
3. Ne pitajte je na koliko je sastanaka bila s muškarcima koje je upoznala preko interneta. Koliko je puta neko bio na takvim sastancima nije važno. Važno je da li se vas dvoje slažete kada ste zajedno.
4. Nemojte joj slati uvredljiv mejl ako vam nije odgovorila posle nekoliko poruka. Njeno je pravo da odluči da li želi da bude s vama. Ako ne želi da izađe s vama, nema potrebe da se ljutite ili vređate. Ima toliko drugih žena koje možete kontaktirati.
5. Nemojte je odmah posle drugog mejla pitati da li želi da spava s vama i ne šaljite joj svoje „slobodnije“ slike. To što vi tražite brzu avanturu ne znači da će i njoj odgovarati takva situacija.
6. Ako vam da svoj broj telefona, nemojte čekati nedelju dana da joj se javite. Ukoliko budete čekali toliko, i ona vam ne odgovori, nemojte se šokirati. Žene imaju mnogo prilika na inernetu. Ako vam da svoj broj telefona, trebalo bi da je pozovete istog dana.
7. Kada joj tražite još slika, učinite to bez onoga: „Možeš li, molim te, da mi pošalješ neku sliku gde mogu malo bolje da vidim tvoje telo?“ Pitajte je da vam pošalje još svojih slika, a kad ih dobijete, pošaljite i vi svoje.
8. Ne ljutite se ako ne želi odmah da priča s vama preko telefona ili ako želi da priča preko mejla sve dok vas ne upozna bolje. Ponekad će biti potrebno da nedelju dana razmenjujete mejlove, a ponekad će vam odmah dati broj telefona. U svakom slučaju, budite pristojni.
9. Nemojte je progoniti mejlovima. Mnoge žene su se žalile da su im pojedini muškarci slali po nekoliko desetina mejlova dnevno, pa su na kraju bile primirane da blokiraju poštu od tih muškaraca. Dobila je vaš mejl prvi put. Možda je odlučila da ga ne otvori. Slanjem nekoliko poruka dnevno ne samo da je udaljavate od sebe već je i plašite. Postali ste „on line progonitelj“, a to je garancija da nikada neće izaći s vama.
10. Ne šaljite unapred napisane mejlove koje ćete samo prekopirati. Kada pričate s njom prvi put, nemojte slati već napisan tekst iz jula u kome kažete koliko ste se dobro proveli na svom godišnjem odmoru i kako obožavate putovanja. Tako će znati da niste pročitali njen profil i da ste veoma lenji.
Bez obzira na sve ovo što kažu stručnjaci i ma kako internet primamljivo izgledao, ipak je lepše izaći nekud s društvom nego sedeti kod kuće uz kompjuter.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

internetkulturaupoznavanjevezezabava
Komentari (0)
Dodaj komentar