Ljubitelj žvakaćih guma

Jedan čovek je optužen da je ukrao, ni manje ni više, nego žvakaće gume. Ova neobična krađa dogodila se u gradu Ferfild, u državi Konektikat, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Predstavnici policije iz Konektikata uhapsili su čoveka koji ima čudnu naviku. Naime, on svakog dana žvaće po nekoliko pakovanja žvakaćih guma, i to ne bilo kakvih – on konsumira samo "orbit" žvake.
Dvadesetjednogodišnji Kenet Mekmanus iz grada Stradforda optužen je da je ukrao stotine pakovanja žvakaćih guma. Za nešto slično sigurno niste čuli! Izgleda da je Kenet Mekmanus zaista zavisnik od žvakaćih guma. Predstavnici policije gradića Ferfild dodaju da se Mekmanus nakon ove krađe sam predao policiji.
Kenet Mekmanus je optužen da je ukrao čak 175 pakovanja žvakaćih guma vrednih preko 500 američkih dolara. Većinu je uzeo iz "Šoovog" supermarketa u gradiću Ferfild.
Iz policije kažu da mu prete i optužbe za dodatnu krađu 200 dolara vrednih žvakaćih guma iz "Šoovog" supermarketa u gradiću Stradfordu i 75 dolara vrednih žvaka iz prodavnice "CVS" u gradiću Bridžport.
Izgleda da je Mekmanus baš zaređao s krađama žvakaćih guma po obližnjim gradićima.
Nakon plaćenog jemstva, Kenet Mekmanus je pušten iz pritvora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

zabavazanimljivostižvake
Komentari (0)
Dodaj komentar