„Made in Serbia“: Visoki evropski zvaničnik obožava ovaj modni detalj (foto)

Izvestilac Evropskog parlamenta Dejvid Makalister rado nosi kravate proizvedene u Srbiji, otkrio je potpredsednik Vlade Srbije i šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Makalister, koji boravi u Beogradu, sastao se sa Dačićem, kom je tokom rukovanja otkrio da nosi kravatu proizvedenu u Srbiji, prenosi Tanjug.

​Na fotografiji objavljenoj na tviter nalogu FA_Serbia se vidi kako Dačić u jednom trenutku uvrće kravatu na kojoj se jasno vidi etiketa sa natpisom „Made in Serbia“.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dejvid Mekalister
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • IGOR

    Nemojmo se baviti trivijalnim nevaznim stvarima,koji izgleda treba da nam ucvrste nas ego.Ministar Dacic sve vise pokusava da stekne popularnost,nekim salama,pevanjem na diplomatskim skupovima i slicno. Stvar u zbilji,izgleda sasvim dugacije. Cinjenice neoborivo govore,da mi nismo dobrodosli u Evropsku zajednicu. Cinjenice takodje vrlo neumoljivo nam pokazuju,da je nas imidz u evropi nedvosmislen. Nas evropski faktori,smatraju kao zemljom drugog reda,kao zemlju koja nikada nece moci da postigne evropske vrednosti,koje ostale zemlje tog regiona poseduju.! Mislim da za taj status,nisu krive evropske zemlje,vec mi sami.Mi srbi,stalno kontriramo zapadnim zemljama.Mi se upravo „ponosimo“ tim,sto smo „drukciji“, sto smo zaostali,sto robujemo srednje vekovnim mitovima.Jednom recju, ono sto bi trebalo da ostavimo iza sebe,mi se time ponosimo.Kako radimo,tako cemo i proci.!