Majka na Tviteru objavila da prodaje sina, ipak ovome se nije nadala

Da bi trebalo paziti šta pišete na društvenim mrežama, uverila se majka po imenu Aleks MekDanijel iz američke savezne države Misisipi, kada je na Tviteru objavila nešto zbog čega joj se na vratima pojavila socijalna služba.

Ona je, naime, na Tviteru prepričala zanimljiv događaj sa svojim sinom i uz to napisala: „Trogodišnjak na prodaju: 12 dolara ili najbolja ponuda“. Majka se, naravno, šalila, ali među njenim brojnim pratiocima našao se neko ko je njenu “prodaju“ sina shvatio ozbiljno pa je prijavio američkoj Službi za zaštitu dece. Nekoliko dana nakon tog statusa, na poslu su je posetili socijalni radnici koji su je obavestili kako će morati da uzmu i njenog sina iz vrtića da razgovaraju s njim i provere da nema opasnosti za njega. S majkom su razgovarali na poslu, ali morali su da pretraže i njihov dom da se uvere kako nema nameru da proda sina.

Srećom, nije završila na sudu zbog trgovine ljudima za šta se teretila već je advokat uspeo da uveri vlasti da odbace njen slučaj. Inače, ova majka radi kao novinarka i veruje kako je neko prijavio samo da bi joj se osvetio, a na Tviteru je prati više od 9 hiljada ljudi.

– Nemam dokaza da je to bio planirani napad na mene, ali svi znamo kako je to kada ste novinar – ili imate neprijatelje ili ne radite dobro svoj posao – zaključila je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

majkasalasintviter
Komentari (0)
Dodaj komentar