Manekenka koja je prodavala nevinost za milion evra: „Nikad to ne bih ponovila“

Studentkinja i manekenka koja se predstavila kao Nikol, iako joj to nije pravo ime, nakon što je dobila ponude za svoju nevinost, izjavila je da nikad nije planirala da ide do kraja. Prošle nedelje na stranicama agencije Elite Models VIP osvanuo je oglas u kom Nikol nudi svoju nevinost muškarcu koji da najvišu ponudu. Dobila je ponudu od 890.000 funti, ali čini se da neće biti ni isplate ni seksa.

U razgovoru za LA 27 Ora Nikol je ispričala da su njeni roditelji ostali bez reči kad su saznali šta je napravila.

„Izvinjavam se svima, posebno svojoj majci i ocu. Počelo je kao provokacija, zanimalo me da li je iko spreman da potroši novac na nešto tako. Shvatila sam da sam postala vest kad je došla ponuda od milion evra i kad mi se agencija javila da proverim sa ekonomistima kako mi se taj novac može isplatiti. Uplašila sam se. Kako je vreme prolazilo, postajalo je sve realnije i nisam znala kako da se izvučem iz svega. Napravila sam glupost koje se stidim i da mogu da vratim vreme, nikad to ne bih uradila“, rekla je.

Priznala je da nema nikakvu želju da studira, već je celu priču o tome da prodaje nevinost kako bi zaradila za studije izmislila na nagovor agencije. Celu situaciju opisala je kao noćnu moru, jer agencija pokušava da je nagovori da proda nevinost najvišem ponuđaču.

„Agencija me stalno zove i ispituje kako da me isplate. Samo želim da prestanu da govore da sam prodala nevinost. Napravila sam glupost zbog koje žalim i da mogu da vratim sve, ne bih to ponovila, ali nisam to napravila da bih se hvalila“, rekla je.

Trenutno razmišlja o angažovanju advokata.

Prošle nedelje za britanski The Sun ispričala je da je bila u vezi sa mnogo starijim muškarcem kada je odlučila da će izgubiti nevinost samo sa muškarcem kog voli i za kog će se udati.

„On mi je rekao da će ostati sa mnom ceo moj život, da me voli i da želi porodicu sa mnom, ali bila sam uplašena i odlučila sam da prekinem sa njim“, rekla je i dodala da želi da studira na Kembridžu.

„Želim dobru edukaciju pa sam počela da tražim načine kako da finansiram studije pa sam naišla na seriju aukcija te devojke koje prodaju nevinost i po ceni od 3,5 miliona evra. Odlučila sam da ću i ja da uradim isto kad napunim 18. Nadam se da ću dobiti što više novca kako bih pomogla i sestri i roditeljima, kupila im kuću. Puno je muškaraca zainteresovano i pišu mojoj agenciji, a najviša ponuda trenutno je milion evra“, rekla je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

manekenkanevinost
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Interesantna stvar je kada kod pricamo o sponzorusama uvek pocinje prica, manekenka ta i ta. ‘ajde, ljudi, manite se vise tih fazona.