Mladoženja tuži odbeglu mladu: nestala bez traga sa vrednim poklonima i novcem

Ostavljeni mladoženja tužio je bivšu verenicu koja je od njega uzela hiljade dolara i vredne poklone pre nego što ga je ostavila.

U tužbi koju je podneo Vrhovnom sudu na Menhetnu, Jin Dong tvrdi da je isplatio hiljade dolara kako bi garantovao da se bivša verenica, Yu Qing Weng, uda za njega.

Oni su imigranti iz Kine, a svadbeno veselje održali su početkom 2017.godine, a kasnije su odlučili i da se legalno venčaju. Prema pisanju Dejli Mejla, u avgustu 2017., Weng je nestala iz kuće u kojoj su živeli pre ceremonije i nikada se nije vratila.

Sudski zapisi tvrde da je Weng dobila ‘110.000 dolara’ i ‘izuzetan zlatni nakit vredan približno 40.000 dolara’, što je zadržala nakon odlaska.

– Weng je uzela sav novaci nakit koji je primila u očekivanom braku –  navodi se u tužbi. Dong je takođe majci svoje verenice poklonio dar vredan 5.300 dolara i oba njena roditelja ‘mirazom od 63.000 dolara’. I njeni brat i baka dobili su 2.000 dolara za legalizaciju braka. Dong kaže da je njena majka nadoknadila 1.500 dolara, ali ostatak rodbine je to odbio. Dong traži 287.000 dolara od porodice bivše verenice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mladaverenica
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ima toga i kod nas, ali beda to ne radi, to rade one koje imaju i navikle da uzimaju kao to nije nista posebno vredno…