Mladoženja zamolio goste da ustanu, usledila JEZIVA ISTINA o mladi (video)

Venčanje je najlepši dan u životu zaljubljenog para, ili bi barem tako trebalo da bude. Kako tradicija nalaže, tada će se muškarac i žena zavetovati jedno drugom na večnu ljubav i vernost, i otpočeti zajednički život. Ipak, postoje ljudi koji su odlučili da baš na dan svog venčanja iznesu sav prljav veš svog supružnika.

Upravo to se dogodilo jednoj devojci iz Velike Britanije. Naime, dok je bila verena spavala je sa osmoricom muškaraca i nakon toga ih sve pozvala na svoje venčanje!

Celu priču ispričao je svedok sa venčanja po imenu Šon, i to pred ogromnim auditorijumom – u emisiji „The Graham Norton Show“.

– Mladoženja je ustao i rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire. „Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite“, rekao je mladoženja. Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje – priča Šon u emisiji. Svi su mislili da je u pitanju igra, a onda je usledilo mladoženjino objašnjenje.

– Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka – rekao je mladoženja i izašao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

venčanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ih, pa sa mojom bivsom je spavalo pola Obrenovca! Koliko bi meni trebalo flomastera i tanjira!