U trendu

Mladoženja zamolio goste da ustanu, usledila JEZIVA ISTINA o mladi (video)

Venčanje je najlepši dan u životu zaljubljenog para, ili bi barem tako trebalo da bude. Kako tradicija nalaže, tada će se muškarac i žena zavetovati jedno drugom na večnu ljubav i vernost, i otpočeti zajednički život. Ipak, postoje ljudi koji su odlučili da baš na dan svog venčanja iznesu sav prljav veš svog supružnika.

Upravo to se dogodilo jednoj devojci iz Velike Britanije. Naime, dok je bila verena spavala je sa osmoricom muškaraca i nakon toga ih sve pozvala na svoje venčanje!

Celu priču ispričao je svedok sa venčanja po imenu Šon, i to pred ogromnim auditorijumom – u emisiji „The Graham Norton Show“.

– Mladoženja je ustao i rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire. „Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite“, rekao je mladoženja. Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje – priča Šon u emisiji. Svi su mislili da je u pitanju igra, a onda je usledilo mladoženjino objašnjenje.

– Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka – rekao je mladoženja i izašao.

Donegal man tells shocking wedding story on Graham Norton show

VIDEO: A man who introduced himself as Sean from Donegal appeared on Graham Norton’s famous red chair last night to recount a hilarious tale of a friend’s wedding.Graham Norton’s red chair is where people take a seat and recount a bizarre tale. If Graham likes their story, he allows them to walk out, however if he didn’t find the tale up to scratch, he presses a huge red button sending the guest flying backwards off the chair!Sean said that while at a friend’s wedding, the groom got up to make a speech.During the speech, he asked everyone in the room to stand. He then asked all of his guests to turn over their red plate, and asked all those without a red dot at the bottom of the plate to sit back down – eight men were left standing.The groom revealed that he knew his new bride had slept with the eight men during their engagement, and then announced that he wants an annulment before walking out of the room.Are you Sean? We’d love to hear from you!

Gepostet von Donegal Page am Samstag, 15. Oktober 2016

1 komentar
  1. bambi

    Ih, pa sa mojom bivsom je spavalo pola Obrenovca! Koliko bi meni trebalo flomastera i tanjira!

Napišite komentar