Možete li da pomognete devojci da otkrije ko je pravi vlasnik jahte

Pitanja sa slagalicama sa slikama su vrsta mozgalice gde se pitanje zasniva na vizuelnoj slici ili ilustraciji. Dolaze u različitim oblicima, kao što su zagonetke, mozgalice ili trivijalna pitanja. Bez obzira na format, rešavanje pitanja slagalice sa slikama zahteva od rešavača da pažljivo prouči i ispita vizuelne elemente koji su im predstavljeni.

Ove zagonetke zahtevaju od rešavača da pažljivo analizira sliku i može zahtevati bočno razmišljanje da bi došao do tačnog odgovora. Predstavili smo vam pitanje o ilustraciji iznad. Na njoj se vidi jedna devojka u razgovoru sa dvojicom muškaraca. Obojica tvrde da je jahta koja se vidi u pozadini njihova. Ali samo jedan govori istinu. Vaš zadatak je da dobro pogledate sve detalje na slici i otkrijete koji momak je bogati vlasnik jahte.

Pokušajte da ga rešite prateći pravila koja važe za ovu mozgalicu. Vaše vreme za rešavanje zagonetke počinje sada, pa dajte sve od sebe!

Ne brinite ako niste uspeli da rešite zagonetku; mozgalice treba da budu zabavne, a ne stresne. Ako ostanete mirni i opušteni, možda ćete čak rešiti zagonetku pred vama. Naše uverenje je da svaka zagonetka ima rešenje.

Iako neke zagonetke mogu izgledati izazovne, odgovor može biti jednostavan. S druge strane, neke zagonetke mogu izgledati lake, ali zahtevaju naporan rad za rešavanje. Na kraju krajeva, težina slagalice zavisi od same slagalice.

Pažljivim posmatranjem gornje slike, došli smo do odgovora. Odgovor nije samo za one koji ga nisu pronašli već i za one koji su pogrešno predvideli.

Ako dobro pogledate, videćete da se na jahti nalazi stolica preko koje je prebačena jakna u istoj nijansi u kojoj su pantalone smeđokosog muškarca što ukazuje da je on vozio i da brod pripada njemu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mozgalicazadatak
Komentari (0)
Dodaj komentar