Neverovatno: Preskupo prodaje vodu u kojoj se kupala – i sve rasprodala (video)

Bel Delfin (19) na internetu se proslavila videima u kojima preuzima lik ‘nevine japanske devojčice’, po uzoru na njihove animirane filmove anime i mange.

https://www.instagram.com/p/BzY_MYppbSt/

Zahvaljujući takvom looku i razgolićenim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, Bel prati čak 3,9 miliona ljudi, a nedavno je odlučila da proda vodu u kojoj se okupala, i to za 30 dolara po bočici. Mada je njena ideja na internetu pokrenula lavinu negativnih komentara, rasprodala ih je u roku od tri dana.

https://www.instagram.com/p/Bxr9cCEpfpf/

„Ova voda nije za piće i treba je koristiti samo u sentimentalne svrhe“, slogan je kojim je Bel oglašavala proizvod, u čemu joj je pomogao i video na Instagramu na kojem se igra u kadi.

https://www.instagram.com/p/BzZFu2AnbZ8/

U svom se zadnjem Instagram Storyju Bel tako fanovima pohvalila s fotografijom na kojoj pozira kraj više desetaka kutija punih bočica s iskorištenom kupkom koje su čekale na slanje ‘klijentima’. Među njenim obožavaocima našli su se i oni koji su s podsmehom reagovali na preduzetništvo ove ‘zvezde Instagrama’, pa su na neobičnu ideju reagovali rečima: „Neka kupuju kad su idioti“.

Bočice vode koje je nazvala ‘GamerGirl Bath Water’ rasprodale su se neverojatnom brzinom, a mnogi su negodovali pa su se na Instagramu mogli pročitati komentari tipa:

https://www.instagram.com/p/ByqfpmtJSXT/

– Možemo li svi biti civilizovani i ne kupovati ovo – jedan je od komentara na Instagramu.

– Ako ovo kupite, propašće čovečanstvo – napisao je neko,

-„Poštujem ovu devojku jer zarađuje novac na idiotima. Najbolji način da zaradite novac je da ga uzmete od glupih ljudi,“, prenosi Insider.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kupanjekupka
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • REBEKA

    Odusevljen sam idejom te preslatke devojke.Danas se ideje placaju vrlo izdasno.Pa koji muskarac ne bi kupio bar jednu teglicu te vode,u kojoj je taj andjeo kupao svoje dupence i svoje nezno medjunozje..Ja sam zensko,ali platila bih koliko koliko god kosta,bar jednu teglicu sa tom carobnom vodicom.Zasto niste objavili kako moze da se naruci.?

  • Nataša Gajić

    jooj božee… može l gore?- pada roba

  • ANDREJ

    Energicno protestujem protiv primitivnih ljudi,koji osudjuju genijalni nacin devojke,da proda vodu u kojoj se kupala. Ja svakako nisam ni glup ni idiot,kako primitivci nazivaju nas koji obozavamo lepe devojke.veoma sam zainteresovan da kupim nekoliko bocica te vode,kako bih bar lice namazao tom skoro cudotvornom vodom.Molim svakoga,ko ima uvid,kako se ta voda narucuje,preko koje adrese.!?!

  • Adolf

    Svet je bolestan,fali nam jedan doooobar potop.