Neverovatno: Preskupo prodaje vodu u kojoj se kupala – i sve rasprodala (video)

Bel Delfin (19) na internetu se proslavila videima u kojima preuzima lik ‘nevine japanske devojčice’, po uzoru na njihove animirane filmove anime i mange.

https://www.instagram.com/p/BzY_MYppbSt/

Zahvaljujući takvom looku i razgolićenim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, Bel prati čak 3,9 miliona ljudi, a nedavno je odlučila da proda vodu u kojoj se okupala, i to za 30 dolara po bočici. Mada je njena ideja na internetu pokrenula lavinu negativnih komentara, rasprodala ih je u roku od tri dana.

https://www.instagram.com/p/Bxr9cCEpfpf/

„Ova voda nije za piće i treba je koristiti samo u sentimentalne svrhe“, slogan je kojim je Bel oglašavala proizvod, u čemu joj je pomogao i video na Instagramu na kojem se igra u kadi.

https://www.instagram.com/p/BzZFu2AnbZ8/

U svom se zadnjem Instagram Storyju Bel tako fanovima pohvalila s fotografijom na kojoj pozira kraj više desetaka kutija punih bočica s iskorištenom kupkom koje su čekale na slanje ‘klijentima’. Među njenim obožavaocima našli su se i oni koji su s podsmehom reagovali na preduzetništvo ove ‘zvezde Instagrama’, pa su na neobičnu ideju reagovali rečima: „Neka kupuju kad su idioti“.

Bočice vode koje je nazvala ‘GamerGirl Bath Water’ rasprodale su se neverojatnom brzinom, a mnogi su negodovali pa su se na Instagramu mogli pročitati komentari tipa:

https://www.instagram.com/p/ByqfpmtJSXT/

– Možemo li svi biti civilizovani i ne kupovati ovo – jedan je od komentara na Instagramu.

– Ako ovo kupite, propašće čovečanstvo – napisao je neko,

-„Poštujem ovu devojku jer zarađuje novac na idiotima. Najbolji način da zaradite novac je da ga uzmete od glupih ljudi,“, prenosi Insider.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.