Nikola Jokić u Slagalici, ali ne zbog uspeha: Kontraverzni pojam uz MVP-ja (foto)

Srpski košarkaš Nikola Jokić redovno puni novinarske članke, a reči koje obično stoje uz njegovo ime su MVP, najbolji, trip-dabl, rekord, istorija, ali, izgleda da u popularnom kvizu „Slagalica“ malo drugačije karakterišu našeg NBA asa.

Njegovo ime povezalo s finalnim pojmom – tuča, što je poprilično zbunjujuće. Ipak, već kod drugog koraka je plavi takmičar uspeo da pogodi pojam i dođe do poena.

Korak u kom je Jokić spomenut bio je prvi u igri „Korak po korak“ i sugestija je glasila „ima veze sa Nikolom Jokićem“.

Posle još šest koraka, gde je poslednji bio „međusobno je udaranje dve ili više osoba“, dobijen je odgovor „tuča“, pa je MVP NBA lige povezan sa nasiljem.

Nije nepoznato da je Somborac na terenu veoma temperamentan, da je zbog protesta kod sudija u nekoliko navrata isključivan.

Nikola Jokić je ove sezone imao konflikt sa Markifom Morisom, kada ga je nokautirao nakon što je Amerikanac hteo da ga namerno povredi.

U čitav sukob su se uključila i Nikolina braća, pa je stvorena čitava fama, što dokazuje i odluka da MVP NBA lige bude doveden u vezu sa pojmom tuča.

Da podsetimo, Jokić trenutno vodi u trci za MVP-ja NBA lige, čime bi napravio istorijski podvig i odbranio prestižnu titulu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nikola JokićSlagalica
Komentari (0)
Dodaj komentar