Oglasio se Kilmer: Nemam rak

Majkl Daglas nedavno je izjavio da se Val Kilmer bori sa rakom i da je to razlog zbog kojeg se povukao iz javnog života. Val Kilmer odlučio je da demantuje glasine.

Volim Majkla, ali nije dobro obavešten. Poslednji put sam sa njim pričao pre dve godine, kada sam ga zamolio da mi preporuči specijalistu koji može da mi postavi dijagnozu za mrlju u grlu. Zbog toga sam morao da prekinem putovanje sa svojom predstavom. Na kraju su me pregledali stručnjaci i zaključili da nemam rak, napisao je na Fejsbuku Val Kilmer (56).

Majkl Daglas (72) je tokom nedavnog gostovanja u emisiji Džonatana Rosa rekao da Kilmer boluje od raka jezika, iste vrste raka koja je njemu samom dijagnostifikovana pre šest godina.

– Situacija ne izgleda dobro za Vala. On je u mojim molitvama – rekao je Majkl.

Već godinama kruže glasine da Kilmer boluje od raka, a Daglasova izjava je zabrinula Valove fanove. Bivši ‘Betmen’ je progovorio o glasinama da se zbog svoje vere naziva nije lečio.

– Neki pogrešno misle da ne govorim o svojim privatnim problemima jer se ne brinem o zdravlju i da se samo oslanjam na ljubav i molitvu. To ne može biti dalje od istine – napisao je glumac koji kaže i da, uprkos glasinama da je bolestan, radi na filmovima i predstavama i poziva sve koji žele da se uvere da je ‘živ i zdrav’ neka dođu da ga gledaju u pozorištu u Kaliforniji.

Iako je Daglas javno komentarisao o njegovom zdravlju, Kilmer mu to ne zamera jer je Majkl dobar prijatelj sa vođama njegove vere.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

val kilmermajkl daglas
Komentari (0)
Dodaj komentar