Osvojio milion dolara na lotou, po nagradu došao sa maskom iz horor filma (foto)

Jamajčanin koji je dobio milion dolara na lutriji prilikom preuzimanja nagrade pojavio se noseći masku koja je korišćena u filmu „Vrisak“.

Dobitnik, za kog mediji navode da se zove A. Kembel, prošle nedelje se u Kingstonu prilikom preuzimanja čeka pojavio u dugom belom kaputu, širokim pantalonama i rukavicama, a na licu je imao masku.

Kako prenosi „Vašington post“, Kembel je tek posle 54 dana „skupio hrabrost“ da ode po nagradu. Kembel je rekao da je, kada je saznao da je osvojio nagradu, u prvi mah bio ushićen, ali da se posle danima osećao bolesno.

„Glava me bolela tri dana jer sam stalno razmišljao o tome kako mi se ostvarilo ono što sam želeo. Stomak me boleo dve nedelje. Ponekada sam osetio toliki bol da sam čak i zaboravio da sam dobio na lutriji“, kazao je on.

Kembel je naveo da je znao da rok za podizanje nagrade ističe u februaru, dodajući da je želeo pre toga da se malo „sabere“. On je otkrio i šta planira da uradi sa nagradom od 1,1 milion dolara. Naveo je da će jedan deo potrošiti na lepu kuću, kao i na unapređenje privatnog biznisa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lotomaskavrisak
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Vidite, a u nasem Lotou kazu, dobitnik sedmice iz Vranja, ili iz Kursumlije? Pa ko je dobitnik? Sto nasa lutrija krije dobitnike ako ih je ikada i bilo u istoriji Lotoa? Koja smo mi prevarantska drzava.