Porodici neočekivano na račun leglo 50 milijardi dolara, evo šta su uradili

Kada su tog dana ugledali svoj bankovni račun, jedna porodica iz Sjedinjenih Američkih Država nije mogla da veruje. Sasvim neočekivano su preko noći postali bogati. I to bezobrazno bogati.

Naime, iznenada se na njihovom računu našlo, verovali ili ne, čak 50 milijardi dolara. Loto? Zaboravljeno nasledstvo? Nažalost, veoma brzo se ispostavilo da je sve to bila samo greška u banci. Kako piše Focus, porodica je bila “bogata” cela četiri dana.

Naravno, prvo se postavlja pitanja kako je moguće da banka napravi pogrešnu transakciju na tako neverovatno visok iznos. Drugo pitanje jeste kako banka to uopšte kasnije nije primetila. Dotična porodica iz Luizijane je bila toliko poštena da je sama prijavila očigledno pogrešnu transakciju.

Otac Daren Džejms nije mogao da veruje kada je ugledao iznos na bankovnom računu. On i njegova žena najpre su pomislili da je u pitanju nasleđe. Ubrzo su se složili da oni nisu te sreće. Znali su da novac nije njihov pa su po svaku cenu hteli da ga vrate. Obratili su se banci i vratili novac.

Odgovor na pitanje kako je moguće da se dogodila takva greška, nisu dobili. Daren je naglasio kako to postavlja pitanja sigurnosti svih bankovnih računa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bankanovacporodica
Komentari (0)
Dodaj komentar